Doi minori din Ungheni au dispărut. Părinții copiilor cer ajutor comunității întru identificarea locației copiilor lor.

Home  >>  blog  >>  Doi minori din Ungheni au dispărut. Părinții copiilor cer ajutor comunității întru identificarea locației copiilor lor.

Doi minori din Ungheni au dispărut. Părinții copiilor cer ajutor comunității întru identificarea locației copiilor lor.

17
ian.,2018

1

Doi minori originari din mun. Ungheni sunt dați în căutare de către părinții lor. Conform informației postate pe facebook de către unul din părinți, Mihaela și cu Vladimir, în vârstă de 14 ți 16 ani, la data de 16.01.2018, aproximativ la orele 15:00 au plecat într-o direcţie necunoscută şi până în prezent nu se cunoaşte locul aflării acestora.

UPDATE: Copii au fost identificați și se întorc la moment cu Dl Gheorghe (tatăl Mihaelei) acasă. Mulțumim tuturor pentru susținere și receptivitate.


Tatăl Mihaelei, roagă comunitatea să îi ajute să identifice locul aflării copiilor. În postare, Gheorghe Sorici a scris:

O R I E N T A R E

Rog să ne acordaţi ajutor la depistarea fiicei minore Sorici Mihaela Gheorghe, a.n. 16.08.2004, originară mun. Ungheni, str. I. Creangă 2b, care la data de 16.01.2018, aproximativ la orele 15:00 împreună cu prietenul Roşca Vladimir Grigore a.n. 2002 locuitor mun. Ungheni str-la Fîntînilor 5, au plecat într-o direcţie necunoscută şi până în prezent nu se cunoaşte locul aflării acestora.

Semnalmente ale  Mihaelei (fiifca) : Forma feţei ovală, de asupra sprincenei, pe obraz şi pe buza superioară partea dreaptă are alunele, părul de culoare castaniu lung, corpolenţă slabă, înălţimea 160-165 cm, la momentul dispariţiei purta scurtă de culoare sur închisă combinată cu (negru gluga şi mânecile), pantaloni de culoare negri cu tăietură în genunchi, încălţăminte – cizme de culoare negri cu şireturi şi cu toc pătrat.

Telefoane de contact: 060120800 sau 069346483One Comment so far:

  1. […] imediata apropiere a satul Cornova din raionul Ungheni, autoritățile au antrenat câteva echipaje speciale de dezăpezire pentru a scoate din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte