Drumul de acces către Piața Centrală din mun. Ungheni și o porțiune a str. Decebal, intră în reparație capitală.

Home  >>  Basarabia  >>  Drumul de acces către Piața Centrală din mun. Ungheni și o porțiune a str. Decebal, intră în reparație capitală.

Drumul de acces către Piața Centrală din mun. Ungheni și o porțiune a str. Decebal, intră în reparație capitală.

16
ian.,2018

3

Drumul de acces către Piața Centrală din mun. Ungheni, intrare din str. Decebal, intră în reparație capitală. În acest context, în perioada 11 – 25 ianuarie 2018, o mică porțiune a  străzii Decebal, va închisă pentru circulația mijloacelor de transport auto.

Notă: Presupun că această porțiune (cu roșu) va fi închisă pentru reparație capitală.


În acest context, Primăria Municipiului Ungheni a emis un comunicat prin care informează locuitorii și oaspeții municipiului:

Stimați UNGHENENI,

Primăria muncipiului Ungheni vă informează că, în perioada 11 -25 ianuarie 2018, intrarea în Piața Centrală din strada Decebal va fi închisă în legătură cu executarea lucrărilor de reparație capitală a drumului de acces în Piața Centrală.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create.

Astfel, vrea să recomand și eu careva acțiuni care ar fi logic să fie implementate acum:

  1. Pe lângă reparația „capitală” a drumului de acces în Piața Centrală, acum e momentul să fie organizată și infrastructura rutieră pentru o stație de ambarcare și debarcare a pasagerilor. Stația ar putea fi construită vizavi de stația Peco și ar permite accesul sigur al pasagerilor la unitățile de transport public.
  2. Porțiunea străzii Decebal, în perimetru străzilor Alexadru Boico și Musatov, să fi lărgită cu minim încă câte 0.5 – 1 benzi pe sens, lucru care ar permite ca locuitorii din înfara municipiului, care vin la cumpărături cu automobile personale sau de ocazie, să poată opri pentru ambarcarea sau debarcarea pasagerilor.
  3. Organizarea a două trecere de pietoni, reglate cu ajutor semafoarelor, care ar permite trecerea organizată a pietonilor de pe o parte pe alta a străzii. Trecerile ar putea fi organizate la intersecție cu strada Vlad Țepeș și Alexandru Boico.

Vedeți și Lista și Denumirea străzilor din Municipiul Ungheni

Totuși, în limita bugetului alocat, decizia apraține Primăriei Municipiului Ungheni, Consiliului Municipal și Raional.

 sursa: Ungheni.md

3 Comments so far:

  1. […] minori originari din mun. Ungheni sunt dați în căutare de către părinții lor. Conform informației postate pe facebook de […]

  2. […] printr-un comunicat de presă că au început lucrările de reparație capitală a unui segment a străzii Decebal din municipiul Ungheni. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Conform […]

  3. […] a anunțat printr-un comunicat că au început lucrările de reparație capitală a unui segment a străzii Decebal din municipiul Ungheni. Conform comunicatului de presă, la moment se execută lucrări de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte