Accident grav pe traseul Chișinău – Tighina: Cinci persoane, printre care și un minor, au decedat în urma impactului.

Home  >>  Accident rutier  >>  Accident grav pe traseul Chișinău – Tighina: Cinci persoane, printre care și un minor, au decedat în urma impactului.

Accident grav pe traseul Chișinău – Tighina: Cinci persoane, printre care și un minor, au decedat în urma impactului.

15
Ian,2018

3

Cinci persoane, printre care și un minor, au decedat, iar alte două au fost traumatizate, după ce au fost victimele unui accident rutier. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă pe traseul R2 Chișinău-Tighina, în apropierea localității Todirești din r. Anenii Noi, comunică today.md.

UPDATE: Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Anenii Noi, a declarat pentru Today.MD că poliția a fost anunțată despre tragedie în juru orei 08:30, de către angajații de la serviciul 903.


„Din nefericire avem cinci persoane decedate, iar două femei au fost transportate în stare gravă la Spitalul de Urgență din Capitală. Nu se cunoaște la moment vârstele victimelor, dar nici circumstanțele în care s-a produs tragedia. Cu alte detalii vom reveni pe parcurs”,  a precizat Vetcu pentru Today.md.

De altă parte, polițiștii aflați la fața locului, ne-au comunicat că preliminar de accident s-ar face șoferul cu automobilul Audi. Acesta s-ar fi deplasat cu viteză, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ieșit pe contrasens și s-a izbit violent în automobilul Dacia care venea din partea opusă.

În urma impactului, trei persoane din automobilul Dacia, dintre care un minor, au decedat. Totodată, au decedat și două persoane care se aflau în automobilul de model Audi, iar altele două din același automobil, au fost transportate în stare gravă la spital.Aceași sursă mai comunică că potrivit informațiilor preliminare, două automobile de model Dacia și Audi s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, una dintre ele fiind un copil, iar altele două au fost transportate la spital.

Impactul a fost unul extrem de violent, iar din imaginile surprinse de un martor ocular, care le-a expediat pe adresa redacției, se vede că automobilele au fost automobilele au fost transformate într-un morman de fiare.

La fața locului a intervenit poliția, un echipaj de descarcerare, dar și mai multe ambulanțe.

Solicitată telefonic, Diana Țuțu, ofițerul de presă al IGSU, a declarat pentru Today.MD că informația despre accident a parvenit în jurul orei 08:41, iar la fața locului s-a deplasat o echipă de salavatori, pentru a descarcera cadavrele victimelor dintre fiarele contorsionate ale automobilelor.

 

P.S. Stimați cetățeni, nu vă grăbiți așa tare pe traseu, Viața are prioritate.

sursa: Today.md

Comments

comments

3 Comments so far:

  1. […] Ungheni a trecut în circumscripția Curții de Apel Chișinău. Până la efectuarea modificărilor, instanța s-a aflat în circumscripția Curții de Apel […]

  2. […] Țurcan face naveta Chișinău – Criuleni – Chișinău zilnic. Astăzi, ca o zi obișnuită de muncă, au pornit din […]

  3. […] Țurcan face naveta Chișinău – Criuleni – Chișinău zilnic. Astăzi, ca o zi obișnuită de muncă, au pornit din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova