Video // Cum arată traseul Odesa – Reni din reg. Odesa în ianuarie 2018.

Home  >>  Basarabia  >>  Video // Cum arată traseul Odesa – Reni din reg. Odesa în ianuarie 2018.

Video // Cum arată traseul Odesa – Reni din reg. Odesa în ianuarie 2018.

12
ian.,2018

2

Serviciul Infrastructură Rutieră din regiunea Odesa, Ucraina (Sudul Basarabiei) a publicat un material video referitor la finisarea reabilitării pe secțiunile a traseului M5 Odesa-Reni (spre București), între segmentul km 38 – km 800.

Din imaginile video se poate observa că marcajul rutier a fost așternut recent, cu delimitarea benzilor, organizarea trecerilor pietonale și mai nou, organizarea insulelor pentru limitarea regimului de viteză.

Vedeți și (Foto) Traseul Basarabeasca – Arciz (UA): poligon petru testarea nervilor și automobilelor


În 2016, a fost reparat 56 km de drum iar în 2017 – 138,9 km. În 2018, Ucrainenii planifică să finizeze cei 94 km din traseu rămas nereabilitat.

Pentru comparație, traseul anterior:

sursa: Ukravtodor.ua

2 Comments so far:

  1. […] Traseul Basarabeasca – Arciz (UA): poligon petru testarea nervilor și automobilelor 2.  Video // Cum arată traseul Odesa – Reni din reg. Odesa în ianuarie 2018. 3.  Guvernatorul regiunii Odesa: Podul peste r. Nistru de pe traseul Odesa – Reni a fost […]

  2. […] Deși în tratatul bilateral moldo-ucrainean din 23 octombrie 1992 nu se menționa nici o referire la un eventual schimb de teritorii între cele două state, un Schimb teritorial între Republica Moldova și Ucraina propus în 1997 și studiat în 1999 a fost consemnat într-un proiect de protocol adițional în 2001, deoarece frontiera între Republica Moldova și Ucraina nu lasă decât 340 m de mal dunărean Republicii Moldova și taie, la Palanca, șoseaua ucraineană Reni–Odesa. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte