Tragedie în s. Năpădeni, r. Ungheni: Doi bărbați au murit asfixiaţi, după ce casa în care au înnoptat a luat foc

Home  >>  Basarabia  >>  Tragedie în s. Năpădeni, r. Ungheni: Doi bărbați au murit asfixiaţi, după ce casa în care au înnoptat a luat foc

Tragedie în s. Năpădeni, r. Ungheni: Doi bărbați au murit asfixiaţi, după ce casa în care au înnoptat a luat foc

12
ian.,2018

2

Sfârşit tragic pentru doi paznici din satul Năpădeni, raionul Ungheni. Bărbaţii au murit asfixiaţi cu monoxid de carbon, după ce casa în care se adăposteau a luat foc.Constatările preliminare ale Inspectoratului General al Situațiilor de Urgență arată că incendiul a fost declanşat de o ţigară nestinsă sau neatenţia cu chibritele. Informaţia a fost confirmată pentru Televiziunea Națională de către ofiţerul de presă din cadrul IGSU, Diana Ţuţu.

„Incendiul a afectat o încăpere de opt metri pătrați. La lichidarea acestuia au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați, anul nașterii 1972 și 1978. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili cauzele producerii incendiului”, a declarat pentru TRM.MD dna Diana Țuțu.

Bărbaţii aveau vârstă de 46 şi, respectiv, 40 de ani. 
Serviciul 901 a fost alertat ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 16:40. În scurt timp, echipajele a două autospeciale au interveni la fața locului pentru a lichida focul.

Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, de la începutul acestui an pe teritoriul Republicii Moldova au izbucnit 51 de incendii, în care și-au pierdut viața cinci persoane.

Aceași sursă mai menționează că corpurile neînsufleţite ale paznicilor au fost găsite pe teritoriul depozitului în care erau angajaţi.

Potrivitaltui paznic, victimele se aflau deseori sub influenţa alcoolului şi fumau în casă. Pompierii investighează cazul şi urmează să afle circumstanţele producerii incendiului.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în primele zece zile ale anului curent, au murit în incendii patru persoane, dintre care doi sunt minori.

În 2017, peste 100 de oameni au decedat în incendii, conchide sursa.

2 Comments so far:

  1. […] la compartimentul Chișinău, după poziția „Căușeni” a fost introdusă poziția „Ungheni”. Astfel, în circumscripția Curții de Apel Chișinău intră următoarele […]

  2. […] Amintim că săptămâna trecută, în satul Năpădeni din r. Ungheni, doi bărbați au murit asfixiați xu monoxit de carbon. Potrivit salvatorilor, incendiul s-ar fi declanșat de la o țigară. Mai multe detalii puteți citit la Tragedie în s. Năpădeni, r. Ungheni: Doi bărbați au murit asfixiaţi, după ce casa în care au… […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte