Traseul Chișinău – Ungheni va fi patrulat 24/24 de către ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare (INP). Operațiunea are loc pe mai multe sectoare la nivel național unde se înregistrează o incidență sporită a accidentelor rutiere grave. Operațiune face parte din proiectul-pilot care se desfășoară în urma unei studiu efectuate de Ministerul Afacerilor Interne, informează deschide.md cu referire la IPN.

Echipajele Inspectoratului Național de Patrulare (INP) circulă non-stop pe traseul Chișinău – Ungheni, de la intrarea în municipiul Strășeni, din direcția Ungheni, inclusiv pe str. Ștefan cel Mare, paralelă cu traseului R1, până la intersecția spre comuna Cojușna.

Totodată, patrulele INP voi circula intens și pe traseul Chișinău–Hâncești, de la intrarea în Ialoveni până la intrarea în localitatea Bardar.

La Orhei, echipajele de patrulare vor fi prezente pe segmentul de drum de la intrarea în satul Peresecina, dinspre Chișinău, și până la intersecția spre satul Ivancea. La Telenești va fi patrulată porțiunea de drum de la localitatea Sărăteni spre localitatea Zahăreuca.

La Cimișlia polițiștii vor veghea porțiunea de drum dintre localitățile Bozieni și Valea Perjei, iar în municipiul Bălți vor fi monitorizate porțiunile de drum din str. Calea Ieșilor – str. Decebal, inclusiv str-lele Donici, str. Calea Ieșilor, str. Decebal – până la intersecția cu str. Ștefan cel Mare.

În mun. Chișinău, unul dintre sectoarele de drum care este monitorizat non stop e bd. Dacia, de la str. Valea Crucii până la str. Hristo Botev. Alt sector este Șoseaua Balcani, de la cercul de la str. Calea Ieșilor până în Durlești, intersecția cu str. Tudor Vladimirescu. În Chișinău, ofițerii IPN se află 24/24 de ore și pe str. Muncești, de la str. Grădina Botanică până la intersecția cu str. Aeroportului.