Foto // Accident tragic în apropiere de Ștefan Vodă. Un Mercedes s-a ciocnit frontal cu un Land Rover. Ambii șoferi au decedat pe loc.

Home  >>  Accident rutier  >>  Foto // Accident tragic în apropiere de Ștefan Vodă. Un Mercedes s-a ciocnit frontal cu un Land Rover. Ambii șoferi au decedat pe loc.

Foto // Accident tragic în apropiere de Ștefan Vodă. Un Mercedes s-a ciocnit frontal cu un Land Rover. Ambii șoferi au decedat pe loc.

4
ian.,2018

0

Un accident teribil s-a produs în acestă dimineață în apropiere de Ștefan Vodă. Doua persoane su decedat pe loc, dupa ce mașinile pe care le conduceau s-au lovit violent. Potrivit poliției, totul s-a intamplat în această dimineața în jurul orei 5:30 la o stație PECO din apropierea or. Ștefan Vodă. Un Land Rover, condus de un barbat de 46 de ani, a lovit in plin un Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, comunică ProTV Chișinău.

Aceași sursă mai menționează că bărbatul de la volanul Land Rover ar fi pierdut controlul asupra volanului și a lovit frontal un Mercedes condus de un tanar de 21 de ani. În urma impactului, vehiculele au derapat de pe traseu, iar ambii șoferi au decedat după impact.

Toate circumstantele producerii accidentului urmeaza a fi stabilite de către Inspectoratul Național de Patrulare.

sursa:
ProTV.md
Today.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte