Omor de Revelion în s. Bumbăta, r.Ungheni. Și-a lovit oaspetele cu piciorul în față, după care l-a alungat din gospodărie. Dimineța l-a găsit mort lângă gard.

Home  >>  Basarabia  >>  Omor de Revelion în s. Bumbăta, r.Ungheni. Și-a lovit oaspetele cu piciorul în față, după care l-a alungat din gospodărie. Dimineța l-a găsit mort lângă gard.

Omor de Revelion în s. Bumbăta, r.Ungheni. Și-a lovit oaspetele cu piciorul în față, după care l-a alungat din gospodărie. Dimineța l-a găsit mort lângă gard.

2
ian.,2018

0

De Revelion, în localitatea Bumbăta din r. Ungheni a fost comis un omor. Un tânăr de 25 de ani din satul Bumbăta și-a omorât din imprudență un consătean. Potrivit portalului MediaNews, victima, în vârstă de 34 de ani, a venit în ospeție la suspect. După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-a iscat un conflict.Aceași sursă mai comunică că proprietarul casei l-a lovit pe bărbat cu piciorul în față, după care l-a alungat din gospodărie. A doua dimineață, corpul neînsuflețit al victimei a fost găsit lângă gardul bănuitului.

Medicii legiști presupun că bărbatul ar fi murit după ce s-a înecat cu propriul sânge, însă în urma expertizei medico-legale se va determina cu exactitate cum a avut loc tragedia. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 15 ani de închisoare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Ungheni investighează cazul

Victima a venit în ospeție la bănuit. După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-a iscat un conflict. Suspectul l-a lovit pe bărbat cu piciorul în față, după care l-a alungat din gospodărie, iar dimineața corpul neînsuflețit al victimei a fost găsit lângă gardul bănuitului”, a menționat pentru Crimemoldova.com ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni – Lilia Covaliov.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru vătămare corporală gravă. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă de la 5 la 10 ani de închisoare.Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

sursa: Medianews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte