(Foto/Video) Ungheni: Accident grav în regiunea noului pod din Zagarancea, traseul Ungheni-Sculeni.

Home  >>  Accident rutier  >>  (Foto/Video) Ungheni: Accident grav în regiunea noului pod din Zagarancea, traseul Ungheni-Sculeni.

(Foto/Video) Ungheni: Accident grav în regiunea noului pod din Zagarancea, traseul Ungheni-Sculeni.

1
ian.,2018

4

Un grav accident rutier a avut loc în această astăzi regiunea noului pod, parte a centurii de ocolire a mun. Ungheni, din localitatea Zagarancea. Conform informațiilor transmise la redacția blogului nostru (pagina de facebook a blogului) de către Ciobanu Ana Maria și Ina Olesea Cepoi, locuitoare al mun. Ungheni, accidentul a avut loc în jurul orei 15:55.

Un autoturism de model Mercedes, s-a răsturnat în regiunea podului, parte a centurii mun. Ungheni, din intravilanul satului Zagarancea. Conform sursei, în urma acidentului, au fost rănite grav două persoane. Referitor la cauza accidentului urmează să se expună Inspectoratul de Poliție Ungheni.

„La volan se afla un bărbat în vârsta de 49 de ani. El nu s-a isprăvit cu conducerea din cauza condițiilor climaterice. Autovehiculul s-a răsturnat. În mașina se aflau soția, fiul și cumnatul său, care s-au ales cu leziuni diverse, nu grave. Li s-a acordat primul ajutor la fața locului. Nimeni nu a fost internat în spital”, a informat pentru ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni

P.S. O părere ar fi că porțiunea de drum construită adiacent celui care a existat până acum, formează o pantă abruptă în curbă, foarte periculoasă pe timp de ceață, când vizibilitatea este redusă, și în caz de polei. Un pericol iminent este și un stâlp, situat la 2 metri de partea carosabilă, astfel încât șoferii, care coboară în panta respectivă, într-un moment de neatenție, ar putea intra direct în el. Despre acest lucru a scris și recent Ziarul Unghiul.

La video pe youtube, un internaut cu nick name Patrick Colemann a menționat:

Si eu era sa „zbor” acolo. Au facut un lucru de mantuiala si un drum extraordinar de rau: cand vii din directia Zagarancea – Semeni, drumul coboara un pic (e vale) apoi se ridica in panta si IMEDIAT dupa panta se duce la stanga!!! Astfel la un moment dat drumul care te astepti ca o sa continue inainte „fuge” brusc la stanga iar soferii nu pot sa vada asta (indeosebi cei ce circula pentru prima data pe acolo), plus la toate este deja dupa Zagarancea – adica viteza permisa este de 90 km/h iar la aceasta viteza accidentul este inevitabil. P/u toti drumarii, inginerii si arhitectii ce au proiectat si au construit acest drum – „toate accidentele soldate cu morti pe acel sector de drum v-or fi pe seama voastra, pe lumea cealalta veti raspunde pentru asta!”.

4 Comments so far:

  1. Maria spune:

    Dragi ungheneni si nu doar…conduceti, va rog, reglamentar, doar aveti limita de viteza…MAXIM 30km/ora…si poate atunci nu vor avea loc acest fel de accidente. Nu dati vina pe drum..

  2. […] Revelion, în localitatea Bumbăta din r. Ungheni a fost comis un omor. Un tânăr de 25 de ani din satul Bumbăta și-a omorât din imprudență un […]

  3. […] accident tragic a luat viața unui bărbat de 31 ani din s. Zagarancea din raionul Ungheni. Tânăr și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să ajungă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte