Tragedie // Un tânăr din r. Ungheni a fost găsit atârnat de balconul unui cămin al ASEM

Home  >>  Articol preluat  >>  Tragedie // Un tânăr din r. Ungheni a fost găsit atârnat de balconul unui cămin al ASEM

Tragedie // Un tânăr din r. Ungheni a fost găsit atârnat de balconul unui cămin al ASEM

26
dec.,2017

0

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost găsit spânzurat la balconul unui cămin studențesc al Academiei de Studii Economice din Moldova. Tânărul era studentul în anul III al facultății de drept al ASEM.

Conform portalului Deschide.md, tânărul era originar din s. Chirileni, r. Ungheni. Potrivit primarul comunei, Iurie Stoica, tânărul era bun la inimă și cuminte, dar nenorocirile par a-i urmări familia: acum doi ani, când a nimerit într-un accident rutier grav, băiatul „a fost întors de pe cealaltă lume”.


Aceași sursă mai comunică că edilul a mai menționat că, tânărul ar fi suportat mai multe operații foarte complicate în urma unui accident rutier, petrecut acum doi ani, în care a fost implicat împreună cu tatăl său.

„Nu știu prea multe ce s-a întâmplat atunci, însă oamenii zic că l-au întors de pe cealaltă lume. Eu știu că el intrase la studii la ULIM, mai apoi s-a transferat la ASEM la fregvență redusă, însă nu vă pot spune mai multe”, a precizat pentru Deschide.MD primarul comunei Chirileni.

Potrivit portăresei, tânărul şi-a pus capăt zilelor pe balconul din camera iubitei lui, în timp ce tânăra dormea. „La ora opt ne-au spus că la etajul cinci e spânzurat un băiat. Eu m-am ridicat sus, am crezut că poate putem să îl salvăm. El de acum era mort. Studenţii au plecat toţi acasă şi ei noaptea asta au rămas împreună. Noi am trezit-o ea nici nu a văzut că el era spânzurat”, a menționat portăreasa Ludmila Izman pentru Prime.md.

Mai mult, astăzi, studentul intenționa să meargă acasă, în localitatea de baștină, satul Chirileni, raionul Ungheni, împreună cu iubita sa, la ziua de naștere a mamei, comunică Realitatea.md

Familia tânărului, mai are doi copii: o fată, care este studență în anul trei la Colegiul Național de Medicină din Chișinău, și un băiat, care este în clasa a zecea la un liceu din Ungheni.

Asupra acestui cazi, cei de la Today.md comunică că „Potrivit unor surse apropiate anchetei, motivul care l-ar fi făcut să-și pună capăt zilelor ar fi o datorie mai veche. În telefonul acestuia au fost depistate mai multe mesaje prin care o persoană îi cere o datorie în mărime de 1500 de euro”.

Potrivit surselor Deschide.MD, astăzi este ziua de naștere a mamei tânărului.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir, a menționat pentru Deschide.MD că asupra tânărului nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Oamenii legii i-au în considerare eventualitatea unuii suicid, însă așteaptă expertiza medico-legală.

sursa: Deschide.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte