Grav accident rutier în loc. Pârlița, r. Ungheni: După ce a lovit mortal un bărbat, a fugit de la fața locului, ascunzând mașina într-un iaz.

Home  >>  Accident rutier  >>  Grav accident rutier în loc. Pârlița, r. Ungheni: După ce a lovit mortal un bărbat, a fugit de la fața locului, ascunzând mașina într-un iaz.

Grav accident rutier în loc. Pârlița, r. Ungheni: După ce a lovit mortal un bărbat, a fugit de la fața locului, ascunzând mașina într-un iaz.

26
dec.,2017

5

Un grav accident rutier, cu urmări tragice, a avut loc în această seară în localitatea Pârlița din r. Ungheni. Conform informațiilor transmise la redacția blogului nostru de către Caliga Vergil, locuitor al mun. Ungheni, accidentul a avut loc în jurul orei 20.30.

Un autoturism de model Volkswagen Golf 4, a lovit un pieton, în regiunea intersecției R1 cu traseul Pârlița – Fălești (zona benzinăriei Lukoil). Conform sursei, bărbatul în vârstă de 66 ani a decedat. Referitor la faptul dacă pietonul a traversat regulamentar sau neregulamentar drumul, urmează să se expună Inspectoratul de Poliție Ungheni.

Aceași sursă mai comunică că șoferul prezenta semne de „stare de ebrietate”. Astfel, după ce a lovit pietonul, șoferul autoturismului Volkswagen Golf 4 a încercat să fugă de la fața locului și a ascuns mașina într-un heleșteu (stuhăriș) din zonă.

Update: „Șoferul are 32 de ani și la momentul reținerii de către polițiști se afla în stare de ebrietate. A fost identificat și reținut pentru 72 de ore. Acesta avea pe corp leziuni corporale și hainele ude, indicand faptul că a săvârșit accidentul”.

Aproximativ pe la orele 22.30, mașina a fost depistată de către colaboratorii IP Ungheni. Șoferul a fost transportat la sediul Inspectoratului de Poliție din mun. Ungheni pentru investigații.

Vedeția și Harta interectivă // Zonele cu cele mai multe accidente din țară, în regim live

Pe numele conducătorului auto a fost deschisă o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 4 la 8 ani, cu privarea dreptului de a conduce pe un termen de până la 5 ani.

Update Deschide.md (10:17): Poliţia a găsit într-un tufiş, lângă traseul Pârliţa – Rădenii Vechi, un automobil cu evidente semne de coliziune. În scurt timp, a fost identificat şi şoferul: un bărbat în vârstă de 32 de ani, beat, cu hainele umede şi murdare de noroi. S-a dovedit un originar din Agronomovca, Ungheni. Poliţia l-a reţinut pentru 72 de ore.

Galerie foto de la fața locului:Foto Deschide.md


Informația a fost trimisă de către Caliga Vergil

5 Comments so far:

  1. […] Согласно предоставленной очевидцем информации, авария произошла около 20:30, сообщает bodrug.eu […]

  2. […] un interviu pentru Ziarului UNGHIUL. Încă sunt nedumerit „pentru ce merite” față de mun. Ungheni m-a intervievat jurnalista Dorina Molea. Însă – e plăcut când te sună bunica cu așa o […]

  3. […] o tânără Ungheneancă – Carolina GORUN. Tânăra interpretă este originară din com. Pârlița, r. […]

  4. […] Grav accident rutier în loc. Pârlița, r. Ungheni: După ce a lovit mortal un bărbat, a fugit de … – Marin Bodrug […]

  5. […] Grav accident rutier în loc. Pârlița, r. Ungheni: După ce a lovit mortal un bărbat, a fugit de … – Marin Bodrug […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte