Ungheni // Împușcături în perimetrul zonei de frontieră. Localnicii din Petrești au alertat Polițiștii de Frontieră.

Home  >>  Articol preluat  >>  Ungheni // Împușcături în perimetrul zonei de frontieră. Localnicii din Petrești au alertat Polițiștii de Frontieră.

Ungheni // Împușcături în perimetrul zonei de frontieră. Localnicii din Petrești au alertat Polițiștii de Frontieră.

19
dec.,2017

0

Localnicii din satul Petrești au auzit împușcături de armă în apropierea satului și au alertat oamenii legii. Imediat angajații Sectorului Poliției Frontieră Ungheni au întreprins acțiuni de verificare pe direcția localităților Petrești (MDA) – Petrești (RO), comunică portalul Moldova.org

Aceași sursă mai comunică că în urma operațiunilor desfășurate au reținut pe traseul Sculeni – Ungheni un moldovean de 25 de ani care se deplasa cu o căruță dinspre zona de frontieră spre interiorul țării.

În timpul cercetărilor, polițiștii de frontieră au depistat în atelajul hipo o căprioară și un fazan. vânate ilegal. Operativ a fost sesizat Inspectoratul de Poliție Ungheni, pentru a documenta în comun ilegalitatea și în colaborare cu Procuratura r-lui Ungheni.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore, fiind cercetat penal pentru vânat ilegal. Tânărul riscă o amendă în mărime de la 550 la 850 u.c. sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.sursa: Moldova.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte