Începând cu 19 decembrie 2017 în Vama Palanca va activa controlul comun moldo-ucrainean

Home  >>  blog  >>  Începând cu 19 decembrie 2017 în Vama Palanca va activa controlul comun moldo-ucrainean

Începând cu 19 decembrie 2017 în Vama Palanca va activa controlul comun moldo-ucrainean

19
dec.,2017

0

Astăzi, 19 decembrie 2017, în punctul temporar de trecere a frontierei „Palanca”, va avea loc ceremonia de inaugurare a controlului comun.

Totodată, va fi trecută în revistă actuala etapă de implementare a Proiectului „Construcţia punctului de trecere Palanca pentru organizarea controlului comun pe teritoriul Republicii Moldova”, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PUND) în Republica Moldova, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene şi co-finanţarea Guvernului de la Chişinău. Despre acest lucru comunică deschide.md

Vedeți și PROIECT FOTO // Viitorul punct de control comun moldo-ucrainean „Palanca”

Aceași sursă mai informează că în cadrul evenimentului, va fi lansată patrularea comună pe segmentul central (transnistrean) al frontierei moldo-ucrainene de către Poliția de Frontieră a Republicii Moldova și Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei.

La eveniment vor participa conducătorii autorităților de frontieră și vamale ale Republicii Moldova și Ucrainei, șeful Poliției de Frontieră din România, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, ai Delegației UE în R. Moldova, Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova, EUBAM, Ambasadei Ucrainei în RM și ai autorităților publice locale.

La 15 decembrie 2017, pe pagina de facebook UNDP Moldova, se comunica:

Update 20 decembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte