FOTO // Festivalul Folcloric Transfrontalier „Ungheni – 555 de ani”

Home  >>  Basarabia  >>  FOTO // Festivalul Folcloric Transfrontalier „Ungheni – 555 de ani”

FOTO // Festivalul Folcloric Transfrontalier „Ungheni – 555 de ani”

10
dec.,2017

0

Primăria municipiului Ungheni a organizat la 09 decembrie 2017 un nou eveniment cultural la nivel regional și internațional: Festivalul Folcloric Transfrontalier „Ungheni – 555 de ani”.

Ziarul regional Expresul menționează:

„Orchestre de muzică și ansambluri de dansuri populare din România (Dorohoi, Iași) și Republica Moldova (Ungheni), au evoluat pe scena palatului cu mare fast.


Numărul culminant al acestui festival a fost unirea celor două ansambluri de dansuri populare ”Mugurelul”din Dorohoi și ”Struguraș” din Ungheni, într-un ritm de dans.”

Evenimentul face parte din proiectului „Renovarea și modernizarea centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni”cofinanțat de către programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul programului „Fondul de Granturi Mici” al „Centrului de Informare pentru Autorităţile Locale din Republica Moldova”, implementat de către Solidarity Fund PL.

Vezi și Un nou eveniment cultural internațional la Ungheni: Festivalul Folcloric Transfrontalier „Ungheni – 555 de ani”

În acest context, vă prezint o Galerie Foto de la Festival, realizată de către jurnalista redacției Expresul Veronica Gorea:

sursa: Expresul.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte