Crimă la Ungheni: Un bărbat de 41 de ani a fost omorât de amicii de pahar

Home  >>  Articol preluat  >>  Crimă la Ungheni: Un bărbat de 41 de ani a fost omorât de amicii de pahar

Crimă la Ungheni: Un bărbat de 41 de ani a fost omorât de amicii de pahar

8
dec.,2017

3

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a decedat după ce a fost bătut de amicii de pahar. Crima a avut loc la domiciliul unuia dintre suspecți, în municipiul Ungheni.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov, a specificat pentru Crime Moldova că incidentul a avut loc, joi, 7 decembrie, în jurul orei 23:00.

Cei trei bărbați au servit împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între aceștia a apărut un conflict, care a degenerat în acțiuni violente. Astfel, doi dintre bărbați au început să lovească victima cu pumnii și picioarele”, a spus Covaliov pentru portalul Crime Moldova.

După ce l-au bătut, bănuiții au chemat ambulanța, însă bărbatul a decedat în drum spre spital din cauza leziunilor primite. Apelul la Polițiție a fost făcut de către Serviciul de Urgență.

Suspecții, în vârstă de 36 și 37 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru vătămare corporală intenționată, soldată cu deces. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă de la 12 la 15 ani de închisoare.

3 Comments so far:

  1. […] de a fi finalizat. Cu mici excepții, mai există unele segmente, inclusiv podul peste traseul Ungheni – Sculeni, unde încă se […]

  2. […] str. Petru Rareș, aflată în reconstrucție totală, ca parte a unui proiect referitor la traseul Ungheni – […]

  3. […] de Dezvoltare Regională (ADR) Centru; conducerea proiectului MSPL și cetățenii municipiului Ungheni. Despre acest lucru comunică Agenția de Dezvoltare Regională […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte