ÎN MEMORIAM. Chipul Excelenței Sale Regele Mihai I desenat în nisip de către artista basarabeană Ana Munteanu

Home  >>  Al II-lea Război Mondial  >>  ÎN MEMORIAM. Chipul Excelenței Sale Regele Mihai I desenat în nisip de către artista basarabeană Ana Munteanu

ÎN MEMORIAM. Chipul Excelenței Sale Regele Mihai I desenat în nisip de către artista basarabeană Ana Munteanu

6
dec.,2017

3

Artista Ana Munteanu, originară din Republica Moldova, a realizat o operă în nisip dedicată memoriei Excelenței Sale Regelui Mihai I.

Tânăra, a desenat în nisip chipul Excelenței Sale Regelui Mihai, în semn de omagiu și respect. Filmuleţul cu procesul de făurire a operei a fost încărcat pe o reţea de socializare.

Amintim că Excelența Sa Regele Mihai, a trecut în neființă la 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani. Mihai I al României s-a născut la  la Castelul Peleș din Sinaia, România și a decedat la  Aubonne, Elveția. A fost regele României între 20 iulie 1927 și 8 iunie 1930, precum și între 6 septembrie 1940 și 30 decembrie 1947.

A fost unul dintre puținii foști șefi de stat din perioada celui de-al Doilea Război Mondial care au trăit și în secolul XXI. Fiu al principelui moștenitor Carol, Mihai a moștenit de la naștere titlurile de principe al României și principe de Hohenzollern-Sigmaringen (la care a renunțat mai târziu).

3 Comments so far:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte