Caz macabru. O Ungheneancă de 44 de ani a fost omorâtă de soțul ei italian, care ulterior s-a sinucis

Home  >>  Articol preluat  >>  Caz macabru. O Ungheneancă de 44 de ani a fost omorâtă de soțul ei italian, care ulterior s-a sinucis

Caz macabru. O Ungheneancă de 44 de ani a fost omorâtă de soțul ei italian, care ulterior s-a sinucis

4
dec.,2017

0

Cadavrul unei moldovence este căutat în oraşul italian Sondrio. Ea a fost dată dispărută încă de la începutul lunii noiembrie. Potrivit anchetatorilor, femeia de 44 de ani a fost strangulată de către soţul său, informează Canal 3.

În cadrul aceași surse, se mai comunică că „Moldoveanca a plecat în Italia acum 15 ani, iar în 2011 s-a căsătorit cu un italian. Până nu demult femeia nu s-a plâns nimănui. Doar la sfârşitul lunii octombrie, i-a spus surorii sale, care a venit în ospeţie, că în familie nu totul ar fi în regulă.

„Când au fost se înţelegeau bine. E o observat ceva tare schimbat la Nikola, dar Raia a întrebat-o: „Cum ai tu în vedere schimbat?”. Dar ea spune: „mult în rău”, a spus pentru televiziune sora victimei, Ana Ţurcanu.


Printre dovezile deţinute de oamenii legii se numără înregistrările de la camera de supraveghere din depozitul unde a lucrat italianul.

”Domnul Pontiggia și-a ucis soția între 31 octombrie și 2 noiembrie, după care a transportat cu mașina cadavrul și lucrurile ei personale la locul unde lucra”, a spus procurorul orașului Sondrio, Auddio Gittardi.

Bărbatul a decis să ascundă urmele crimei: cadavrul soţiei a fost îngropat, iar documentele şi lucrurilor ei personale – arse. Ulterior, spun anchetatorii, pentru a crea impresia că o caută, a sunat-o de mai multe ori pe femeie. Potrivit procurorilor, cei doi soţi se certau adesea, femeia intenţiona chiar să-şi părăsească bărbatul.  După săvârşirea crimei, italianul s-a sinucis, aruncându-se în fața unui camion.


Mama femeii omorâte nu ştie nimic despre tragedie. Cea de-a doua fiică a sa nu se încumetă să-i aducă mamei vestea cumplită. Femeia de 77 de ani are probleme grave de sănătate.

„Eu mă chinui singură. Trebuie mâncare, am grijă de dânsă, dar încă să-i mai spun asta, în general vă cădea cu totul”, a spus sora victimei, Ana Ţurcanu.

Un alt caz şocant s-a produs în Italia cu o româncă. Femeia a fost sechestrată și abuzată sexual de un localnic timp de 10 ani.”

sursa: Canal 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte