Doc // Mesajul lui Igor Dodon adresat lui Klaus Iohanis de Ziua Națională a României și a tuturor Românilor de pretutindeni.

Home  >>  biserica  >>  Doc // Mesajul lui Igor Dodon adresat lui Klaus Iohanis de Ziua Națională a României și a tuturor Românilor de pretutindeni.

Doc // Mesajul lui Igor Dodon adresat lui Klaus Iohanis de Ziua Națională a României și a tuturor Românilor de pretutindeni.

1
dec.,2017

0

Actualul Președinte al Republicii Moldova, domnul Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, Ziua Națională a României și a tuturor Românilor de pretutindeni, se menționează într-un comunicat pe site-ul Instituției Președenției, președinte.md

Totaodată, pe pagina de facebook a lui Igor Dodon se menționaeză:

 

Iată conținul mesajul expediat în adresa lui Klaus Iohanis:

STIMATE DOMNULE PREȘEDINTE,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul Zilei Naționale a României, însoțite de urări de pace și  prosperitate  pentru  poporul  român.

Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie și cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă. Totodată, țin să Vă aduc sincere mulțumiri pentru suportul acordat de România Republicii Moldova.

Am ferma convingere că și pe viitor vom menţine un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre  beneficiul  ambelor  state.

Dorindu-Vă frumoase realizări în activitatea Dumneavoastră de mare răspundere, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele  considerații. 

Copia mesajul postată de Igor Dodon

sursa: președinte.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte