(Update) Ungheni // Șase persoane au fost lovite de autobusul de pe ruta Ungheni – Soroca

Home  >>  Articol preluat  >>  (Update) Ungheni // Șase persoane au fost lovite de autobusul de pe ruta Ungheni – Soroca

(Update) Ungheni // Șase persoane au fost lovite de autobusul de pe ruta Ungheni – Soroca

24
nov.,2017

0

Accident grav pe teritoriul autogării din Municipiul Ungheni. Un autobuz interurban Ungheni – Soroca a lovit șase persoane chiar pe peronuil de așteptare a autogării. S-a întâmplat între ora 13.00-13.30, în ziua de vineri, 24 noiembrie, comunică ziarul regional Expresul.md

Autobusul Ungheni – Soroca. Foto: Expresul.md

(UPDATE 15:50) Șoferul, în vârstă de 62 de ani, în timp ce se afla cu autobuzul pe peronul gării, a pierdut controlul asupra mijlocului de transport, lovind violent patru persoane, care se aflau în fața autovehiculului.

Victimele au fost transportate la Spitalul Raional din Ungheni cu diverse traumatisme, acestea au vârste cuprinse între 16 și 68 de ani.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului, scrie deschide.md.

Un autobuz de pe ruta Soroca – Ungheni a lovit șase persoane chiar pe platoul de așteptare al autogării. S-a întâmplat astăzi în jurul orelor 13.00-13.30.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov. Aceasta a precizat că va reveni mai târziu cu alte detalii despre accident.

Aceași sursă mai comunică că potrivit martorilor, autobuzul a pornit brusc din loc, făcând șase victime:

A mers vreo patru metri și a lovit câțiva oameni. Au fost deja două ambulanțe și i-au luat pe cei  grav răniți. Eu cred că șoferul nu a fost atent. Lumea, cum era grămadă, a avut de suferti”, a povestit unul dintre martori pentru Expresul.

Să zicem că-i vinovat șoferul, dar mă iertați, chiar să stai în fața autobuzului? Veniți în fiecare zi la gară să vedeți cum se comportă oamenii, cum stau pe carosabil, pe unde vor”, s-a inclus altul în discuție, scrie aceași sursă.

Șoferul autobuzului se afla în stare de șoc. „Nu știu, nu țin minte”, doar atât a putut spune.

Totodată, sursa mai comunică că pasagerii autobuzului care se îndreptau spre Soroca au rămas mai bine de o oră în frig și la acea oră nu se cunoștea cum vor ajunge acasă: li se va oferi un alt autobuz sau acesta, după investigațiile ce se impun, își va continua drumul.

”Suntem o mulțime de studenți, așteptăm de vreo oră aici. Noi mergem spre Bălți cu acest autobuz. Am solicitat să ni se ofere alt transport, dar nu au de unde. Ce să facem?”, au menționat călătorii pentru Expresul.

sursa: Expresul.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte