Foto // Poliția de Frontieră Română a depistat un Microbus ticsit cu țigări de contrabandă în PTF Sculeni

Home  >>  Articol preluat  >>  Foto // Poliția de Frontieră Română a depistat un Microbus ticsit cu țigări de contrabandă în PTF Sculeni

Foto // Poliția de Frontieră Română a depistat un Microbus ticsit cu țigări de contrabandă în PTF Sculeni

18
nov.,2017

2

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni (România), împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 38.400 de ţigarete de provenienţă R.Moldova, pe care un bărbat încerca să le introducă ilegal în România, ascunse într-un loc special amenajat în pereții autovehiculului pe care îl conducea, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Română

Conform sursei, la 16 noiembrie 2017. în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra pe teritoriul României, cetățeanul român Vadim M., în vârstă de 36 de ani conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse într-un loc special amenajat prin montarea cu holşuruburi pentru pal a unor coli de tablă de aluminiu pe toată suprafaţa pereţilor din stânga şi din dreapta, 38.400 de ţigarete, marca ,,Winston”, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 17.450 ROL (circa 78083,52 MDL), confiscarea autovehiculului, în valoare de  28.175 ROL (circa 126074,67 MDL) şi sancţionarea contravenţională a bărbatului, cu amendă în valoare totală de 10.000 ROL (circa 44747 MDL).

sursa: Poliția de Frontieră Română

2 Comments so far:

  1. […] Vedeți și Foto // Poliția de Frontieră Română a depistat un Microbus ticsit cu țigări de contrabandă î… […]

  2. […] Vedeți și Foto // Poliția de Frontieră Română a depistat un Microbus ticsit cu țigări de contrabandă î… […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte