Video // Povestea Ungheneanului care conduce automobilul … cu picioarele. Exemplu de putere enormă de a reintra în normalitate.

Home  >>  Articol preluat  >>  Video // Povestea Ungheneanului care conduce automobilul … cu picioarele. Exemplu de putere enormă de a reintra în normalitate.

Video // Povestea Ungheneanului care conduce automobilul … cu picioarele. Exemplu de putere enormă de a reintra în normalitate.

10
nov.,2017

0

Un tânăr din Ungheni a devenit cunoscut și peste hotare. Presa britanică titrează: Man with no arms who uses his FEET to steer and accelerate is hailed the best driver in Moldova (…despite not having a licence!), comunică ziarul regional Expresul.md

Expresul mai scrie, citând sursa primară că

Un bărbat fără mâini folosește picioarele pentru a conduce și este cel mai bun conducător auto din Moldova (chiar dacă nu are permis de conducere).

Constantin Aga din Ungheni este cel care conduce mașina cu … picioarele. Și asta pentru că în urma unui șoc electric, în 2002, și-a pierdut ambele mâini.

Acum, chiar dacă nu are un permis de conducere, se descurcă în orice situație. Și conduce mașina de mai bine de 10 ani. Iar cea care îi stă mereu alături, este soția lui.”

Despre Constantin, echipa emisiunii „Dimineașa la RTR” a filmat un reportaj. În descrierea materialului se menționează:

„Și-a pierdut ambele mâini și a avut nevoie de o putere enormă de a reintra în normalitate și de a-și accepta destinul. Este povestea unui tânăr din Ungheni. Cu greu l-am convins că istoria sa de viata merită să fie cunoscută. Felul cum este tratat de autoritățile din Moldova l-a făcut să apară în fața camerelor.”

Autor al reportajului este Alexandru Fosa, jurnalist la RTR Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte