Procedură religioasă neobișnuită: Icoana „Maicii Domnului” a fost legată de un Quadrocopter pentru a efectua „drumul crucii”

Home  >>  blog  >>  Procedură religioasă neobișnuită: Icoana „Maicii Domnului” a fost legată de un Quadrocopter pentru a efectua „drumul crucii”

Procedură religioasă neobișnuită: Icoana „Maicii Domnului” a fost legată de un Quadrocopter pentru a efectua „drumul crucii”

6
nov.,2017

0

Tehnologia în ajutorul credinței: deasupra unui sat din regiunea Odesa, Ucraina, a fost efectuat un „drum al crucii” neobișnuit – icoana Maicii Domnului a fost legată de un Quadrocopter pentru a înconjura, pe calea aeriană localitatea. Paradox, nu alta, dacă luăm în considerațiune caracterul conservator al ortodoxismului.

În dimineața zilei de 05 noiembrie 2017,  în satul Prilimanskoe, raionul Ovidiopol din regiunea Odesa, a avut loc o procesiune religioasă neobișnuită, mai precis  – „zborul crucii”.

După cum relatează corespondentul portalului Dumskaya.net„, localitatea a fost înconjurată, pe cale aeriană de un quadrocopter cu … o icoană a Maicii Domnului din Kazan.

„N-am mai avut încă astfel de comenzi”, a menționat Veaceslav Grubi, directorul companiei de cercetări aeriene GoProkat, care a contribuit la realizarea „ritului”.

Potrivit lui prestatorului serviciului, sarcina nu a fost ușoară. A fost nevoie de a planifica cum să atârni icoana de Quadrocopter, astfel încât senzorii speciali care răspund dispozitivul la identificarea obstacolelor să nu reacționeze la acesta, plus suprafața localității – destul de mare – 3.5 km în lungime și 1.5 în lățime.

Inițiatorul „straniei procesiunii religioase” a fost un antreprenorul local care prin această acțiune urmărește scopul de a influența situația criminalității din localitate.

„În fiecare zi mă rog ca harul să vină în satul nostru”, a menționat pentru dumskaya.net antreprenorul. – „În ultimul an, periodic cineva este jefuit sau bătut. Poliția este inactivă. Așa că am decis să fac un astfel de pas. „

P.S. Paradox nu alta: În sfârșit am aflat cum cu ajutorul Quadrocopterului și al icoanei putem influența diminuarea și chiar lichidarea criminalității. Biserica + Tehnologia, în viziunea unora, e mai eficientă decât organele de drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte