Foto // Drumul de centură a mun. Ungheni, cu 2 zile înainte de „deschiderea pentru circulație”. Realitatea de pe șantier.

Home  >>  Autostradă  >>  Foto // Drumul de centură a mun. Ungheni, cu 2 zile înainte de „deschiderea pentru circulație”. Realitatea de pe șantier.

Foto // Drumul de centură a mun. Ungheni, cu 2 zile înainte de „deschiderea pentru circulație”. Realitatea de pe șantier.

29
oct.,2017

9

La 10 octombrie 2017, Viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministrul Economiei și Infrastructurii, a convocat o ședință de lucru cu reprezentanții  companiei OHL ZS din Cehia, care îndeplinește lucrările de reabilitare a două segmente de circa 50 km a traseului Chișinău – Ungheni – Sculeni, inclusiv construcția drumului de ocolire a municipiului Ungheni.

În cadrul ședinței, reprezentanții companiei au recunoscut că se confruntă cu probleme atât obiective, cât și subiective în realizarea prevederilor contractuale, dând asigurări că până la finele anului curent vor depune eforturi maxime în realizarea lucrărilor, astfel încât anul viitor să fie îndeplinite toate obiectivele asumate în reabilitarea drumului.

Reprezentanții companiei „OHL ZS” au dat asigurări că circulația pe centura de ocolire a municipiului Ungheni va fi deschisă până la 31 octombrie.

În continuare, vă prezint care este situația la moment – 29 octombrie 2017, cu două zile înainte de „deschiderea oficială” a circulației pe centura municipiului Ungheni.

În următoarea poză puteți vedea care este gradul de realizare a podului peste traseul Ungheni – Sculeni

În timp ce făceam aceste poze, de mine s-a apropiat un domn care ironic mi-a zis:
„- Când să termine acest pod dacă ei în această săptămână nu au mișcat un pai”.

Despre „realitatea” deschiderii pentru circulație a drumului de centură a municipiului Ungheni la 31 octombrie 2017, cred că va mai scrie mass-media și prin mai 2018, schimbând doar termenul de „tăiere a lentei”

9 Comments so far:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte