Taxi Aeroport: Nervi și „băgatul în suflet”

Home  >>  Basarabia  >>  Taxi Aeroport: Nervi și „băgatul în suflet”

Taxi Aeroport: Nervi și „băgatul în suflet”

24
sept.,2017

1

În acest weekend, așteptând o persoană în Aeroportul Internațional Chișinău pe direcția intrarea în Republica Moldova, am fost martor și chiar parte a unui spectacol, compus din doi actori: cetățenii și angajații unui serviciu de taxi.

Concluzie.

1.Stimați taximetriști, cetățeanul care are nevoie de serviciile voastre, se vor apropia singuri de ghișieul companiei, ori, simbolul internațional al „taxi” îl cunosc toți.

2.Nu veniți cu „inițiative” de a vă „băga” în sufletul oamenilor, mai tare îi iritați decât să le oferiți ajutor sau servicii.

3.Ajustați tarifele la situația economică reală din țară, nu la „planurile” companiei de taxi pe care o reprezentați.

„Mi-au propus de la aeroport pina la gara de nord cu 250 lei ))))
Cind am ajuns la gara cu nici 10 lei ?” … a comentat un cetățean.

4. Nu „alergați” după turiști, cu țigara în gură, prin fața aeroportului. Acest lucru poate crea desgust.

P.S. Nu toți taximetriștii care activează la Aeroportul Internațional Chișinău pot fi catalogați sub această descriere. Foarte mulți au un comportament foarte decent, sunt culți și știu cum să se comporte cu viitorul client. Dar, sunt destul 2-3 șoferi inculți și suferă imaginea întregului serviciu.

One Comment so far:

  1. […] Bloggerul vine cu o remarcă la final. „Nu toți taximetriștii care activează la Aeroportul Internațional Chișinău pot fi catalogați sub această descriere. Foarte mulți au un comportament foarte decent, sunt culți și știu cum să se comporte cu viitorul client. Dar, ajung 2-3 șoferi inculți ca să sufere imaginea întregului serviciu”, scrie Marin pe bodrug.eu. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte