Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)

Home  >>  Basarabia  >>  Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)

Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)

13
sept.,2017

1

Ieri, 12 septembrie 2017, în grupurile tematice (facebook) din Ungheni, a apărut o postare în care o persoană descrie situația în care s-a pomenit, cu 2 copii mici și bagaj, în jurul orei 21.

UPDATE: Poziția Administrației Taxi Avantaj asupra articolului: „Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)”

Istoria doamnei Nadyusha Sefer începe cu un apel al Compania de Taxi „Avantaj” sau 0236 2 22 22.

„Mai pe scurt nu pot sa nu impartasesc cu voi intimplarea neplacuta de acuma seara cu doamna de la baza a serviciului de taxi 22222.sun si fac chemare masinii cu nr 9 ea imi spune ca e ocupat…intrun final il gasesc pe sofer pe tel personal si ii fac chemare…vine…ma urc cu 2 copii unul de 2 luni si altul de 2 anisori….aproape ajunsesem pe strada nationala de pe strada romana cind suna doamna de la receptie(baza) la sofer si ii spune sa coboare calatorii din masina….el ii explica ca sunt cu copii mici ea a inceput a racni ca no intereseaza sa coboare calatorii….coboara la ora 21 si ceva noaptea afara cu 2 copii micuti si inca o geanta …incotro so apuci ? Sfatuitima va rog unde sa apelez cum sa procedez pt ca nu vreau sa las asta asa….aveti grija la care firma apelati ca sa nimeriti in situatia mea”

Citit această istorie, m-am revoltat și am contactat pe Nadyusha Sefer, întrebând dacă deține careva dovezi care confirmă veridicitatea informației. În acelaș context, i-am recomandat că poate în oricând depune o petiție la Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor.

Aici puteți vedea răspunsul la întrebarea mea:

Concluzie:

Stimate administrator al Companiei Avantaj.
În termeni proximi, examinează această situație și ia măsurile ce se impun!

Stimate dna Nadyusha Seferîn termeni proximi, depune o petiție la Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor, cu expunerea cât mai detaliată a situației în care v-ați pomenit. Anexați inclusiv și poza (screenshot) cu informația despre data, ora și nr. de telefon la care ați apelat.

Stimați cetățeni!

Cu toții greșim, cu toții călcăm „strâmb”. Însă, odată ce desfășurăm activitate de Întreprinzător și prestăm servicii cetățenilor, trebuie să ne asumăm și răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite, or, „clientul”, la moment dat, le poate refuza.

Totuși, cel mai grav rămâne atitudinea față de oameni – principiul umanismului:

În ce circumstanțe poți lăsa o mamă cu doi copii, unul de 8 luni și al doilea de 2 anișori, noapte pe drum ?!

P.S Oamenii rămân oameni, prin acțiunile pe care le întreprind!

One Comment so far:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte