Poziția Administrației Taxi Avantaj asupra articolului: „Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)”

Home  >>  Basarabia  >>  Poziția Administrației Taxi Avantaj asupra articolului: „Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)”

Poziția Administrației Taxi Avantaj asupra articolului: „Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)”

13
sept.,2017

1

În contextul articolului postat azi dimineață referitor la cazul în care o Doamnă menționează că a fost lăsat în drum la ora 21 noaptea, împreună cu doi copii, de către un taxi al Companiei Taxi Avantaj, Vă comunicăm poziția Administrației Taxi Avantaj s-a autosesizat.

1.Versiune // Taxi Avantaj Ungheni: Rapid (te leapădă), Sigur (chiar și cu minori), Calitativ (la ora 21)

2. Comunicatul Administrației Taxi Avantaj:

„La cazul dat M-am autosesizat, și Vă comunic că Doamna a sunat la Compania de Taxi unde este înregistrată convorbirea și a întrebat doar dacă mașina cu nr.09 este liberă, unde operatorul a răspuns că la moment este ocupată cu altă comandă, respectiv Doamna a spus că va reveni pe parcurs.

După toate cele spuse de D-vstră nu este corect interpretat cazul dat, și anume: Doamna a telefonat personal Șoferul de taxi unde sunt cunoscuți de demult, la care Șoferul de taxi fără de a anunța oparatorul de la companie a preluat personal comanda, lăsînd comanda din bază ce i-a fost repartizată.

Totodată, Vă informez că Șoferul dat a încălcat prevederile Regulamentului intern de muncă și obligațiunile de funcție și anume:
3.7. Să nu admită primirea comenzilor la telefonul personal.
3.8. Să nu preea nici o comandă fără înștiințarea operatorului.
3.9. Să nu se deplaseze fără permiterea operatorului în alte direcții.

În privința Șoferului în temeiul art.209 alin(1) din Codul Muncii i se va cere explicație în scris la cazul dat, după care i se va aplica sancțiuni disciplinare conform art.206 alin(1) din Codul Muncii.

Țin să menționez despre faptul că: Doamna care a telefonat și a întrebat de șoferul cu nr.09 este o persoană, dar Doamna care a postat anunțul defavorizînd imaginea întreprinderii este altă persoană.

Pînă la momentul de față nu a fost depusă nici o plîngere la cazul dat de către nici o persoană.

Cu respect: Administrația.”

Deci, în contextul ultimelor informații, vin și eu cu o mică completare către Administrația Taxi Avantaj, comunicată inclusiv și Dlui Veaceslav Cernei:

P.S. Care este totuși adevărul?!

One Comment so far:

  1. […] În acest weekend, așteptând o persoană în Aeroportul Internațional Chișinău pe direcția intrarea în Republica Moldova, am fost martor și chiar parte a unui spectacol, compus din doi actori: cetățenii și angajații unui serviciu de taxi. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte