Accident auto cu numere MD în apropiere de stațiunea Primorscoe din raionul Chilia (reg. Odesa, Ucraina, Sudul Basarabiei)

Home  >>  Basarabia  >>  Accident auto cu numere MD în apropiere de stațiunea Primorscoe din raionul Chilia (reg. Odesa, Ucraina, Sudul Basarabiei)

Accident auto cu numere MD în apropiere de stațiunea Primorscoe din raionul Chilia (reg. Odesa, Ucraina, Sudul Basarabiei)

23
aug.,2017

0

La 22 august 2017, pe traseul  Spasca /Спасское – Chilia – Vâlcov / Вилкове din regiunea Odesa (Sudul Basarabiei, Ucraina), a avut loc un accident grav cu implicarea unui automobil înmatriculat în Republica Moldova.

Conform portalului Bessarabia Inform (bessarabiainform.com), se cunoaște co șoferul automobilului de model „Opel” cu numere înmatriculare emise de autoritățile Republicii Moldova, se deplasa în direcția stațiunii Primorscoe /  Приморское (în trecut Jibrieni) din r. Chilia. Din circumstanțe necunoscute, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara traseului, ciocnindu-se de un pilon de electricitate.

Din informațiile postate în grupul Килия Сегодня (ro: Chilia astăzi / în prezent) de către Анна Сафроновна (ro: Ana Safronova):

Очередная страшная авария на трассе Спасское – Вилково на повороте на Десантное. Женщины „вырезали” спасатели. В тяжёлом состоянии она доставлена в больницу.

Ro: Încă un accident grav pe traseul  Spasca / Спасское – Vâlcov  / Вилкове, în apropierea intersecției cu loc. Desantne / Десантн (în trecut Galilești). O femeie a fost „scoasă” de către o echipă de descarcerare. În stare gravă, a fost transportată la spital.

sursa: Анна Сафроновна (Ana Safronova) /grup facebook Килия Сегодня (Chilia astăzi / în prezent)
(https://www.facebook.com/groups/816223975201440/permalink/872967816193722/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte