(Memeuri) Vladimir Jirinovski … trecut prin photoshop

Home  >>  Articol preluat  >>  (Memeuri) Vladimir Jirinovski … trecut prin photoshop

(Memeuri) Vladimir Jirinovski … trecut prin photoshop

17
aug.,2017

1

Politicianul rus, Vladimir Jirinovski, a sărbătorit împreună cu aripa tânără a formațiunii pe care o conduce, Partidul Liberal Democrat din Rusia, ziua Educației sportive.

În timpul celebrării, controversatului politician, a cerut susținătorilor să-l „arunce” de pe saltea în apă. Această scenă (poza) a provocat o avalanșă de discuții și meme-uri. În continuare, vizualizați câteva imagini trecute de către internauții ruși, prin photoshop:

Poza originală cu politicianul Jirinovski în rol principal,  înconjurat de tineri a provocat reacții mixte: mulți au început să facă glume pe tema orientării sexuale.

Notă: Vladimir Volfovici Jirinovski (în rusă Владимир Вольфович Жириновский, născut  Vladimir Volfovici Eidelștein,[ rusă Эйдельштейн; 25 aprilie 1946) este un  politician  rus,  deputat, avocat și fost vicepreședinte al Dumei de Stat (Parlamentul Rusiei) între 2001 și 2011. Jirinovski este fondatorul și liderul Partidului (ultra-naționalist) Liberal Democrat, al treilea partid ca importanță din Dumă. Este de asemenea membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

sursa: Funfeel.net
Articol tradus și adaptat de redacția blogului bodrug.eu

One Comment so far:

  1. […] Vedeți și (Memeuri) Vladimir Jirinovski … trecut prin photoshop […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte