(Update) Un autocar s-a răsturnat azi dimineață pe traseul Chișinău – Ungheni.

Home  >>  Articol preluat  >>  (Update) Un autocar s-a răsturnat azi dimineață pe traseul Chișinău – Ungheni.

(Update) Un autocar s-a răsturnat azi dimineață pe traseul Chișinău – Ungheni.

14
aug.,2017

2

Update:  Conform ziarului regional Expresul, în autocar erau circa 60 de oameni (nu 40 cum s-a vehiculat anterior), care venea de la o nuntă din Nisporeni și se îndrepta spre Drochia.

„Pe acea porțiune de drum se circulă doar pe o bandă și în întâmpinare venea un alt automobil. Șoferul autocarului a încercat să se ferească, dar a nimerit cu o roată pe banda cealaltă, care este mai joasă decât cea pe care se circula”, ne-a povestit Gheorghe Stratan, șeful Inspectoratului de Poliție Călărași.

La locul accidentului au intervenit și pompierii. „Deoarece autocarul s-a răsturnat pe o parte, noi ne-am asigurat că nu va avea loc nici o explozie în cazul în care ar putea avea loc scurgeri de motorină sau uleiuri”, a relatat pentru Expresul, Nicolae Steclari, șeful Secției Situații Excepționale Călărași.

Timp de patru ore aceștia s-au aflat la locul accidentului, până în momentul când autocarul a fost ridicat în poziția inițială. Între timp, pasagerii au fost transportați la Gara Auto pentru a-și continua drumul spre casă.

Potrivit șefului Secției Situații Excepționale Călărași, la spital au fost transportate 12 persoane (inițial, pe deschide.md, se menționau 7 persoane), toate fiind în șoc psihologic, iar o persoană s-a ales cu multiple contuzii pe corp, conchide ziarul Expresul.

Un autocar de pe ruta Chișinău-Ungheni s-a răsturnat în această dimineață în raionul Călărași. În autobuz se aflau 40 de persoane, șapte dintre ele au fost transportate la spitalul din Călărași după ce au primit mai multe traumatisme, scrie portalul de știri deschide.md

Accidentul a avut loc luni, 14 august, în jurul orei 05:30, pe traseul dintre localitățile Sipoteni și Bahmut, informează portalul Today.MD.

Potrivit aceați surse „Inspectoratului Național de Patrulare, șoferul nu ar fi ținut cont de condițiile climaterice nefavorabile atunci când s-a angajat să intre într-o curbă periculoasă. 
 
Ofițerul de presă al INP, Natalia Golovco a declarat că șoferul nu a pățit nimic iar pasagerii care la fel au scăpat nevătămați au fost duși la autogara din Călărași pentru a-și continua drumul”. 
Totodată în aceste momente se întreprind măsuri pentru a evacua autocarul de pe traseu.
Alte circumstanțe se stabilesc la fața locului se afla grupul operativ al Inspectoratului de Poliție din Călărași.

2 Comments so far:

  1. […] pentru n-ar fi dat la timp de mâncare viţelului. Crima a avut loc în satul Petreşti, raionul Ungheni, scrie […]

  2. […] unul din motivele din care Un autocar s-a răsturnat în dimineața de 14 august 2017 pe traseul Chișinău – Ungheni, a fost – Situația dezastruasă a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte