LIVE! Inaugurarea punctului comun moldo-ucrainean de trecere a frontierei de stat, „Cuciurgan-Pervomaisc”

Home  >>  Basarabia  >>  LIVE! Inaugurarea punctului comun moldo-ucrainean de trecere a frontierei de stat, „Cuciurgan-Pervomaisc”

LIVE! Inaugurarea punctului comun moldo-ucrainean de trecere a frontierei de stat, „Cuciurgan-Pervomaisc”

17
Iul,2017

2

Prim-ministrul Pavel Filip și preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, participă la inaugurarea punctului comun moldo-ucrainean de trecere a frontierei de stat, „Cuciurgan-Pervomaisc”

Începând cu 17 iulie 2017, autoritățile vamale și de frontieră moldo-ucrainene demarează controlul în comun la punctul de trecere de pe segmentul central al frontierei dintre Republica Moldova și Ucraina Cuciurgan-Pervomaisс.

Controlul în comun în PTFS Cuciurgan-Pervomaisс are menirea de a contribui la facilitarea traficului de mărfuri, unități de transport şi persoane, pentru a satisface interesele agenţilor economici, inclusiv, a întreprinzătorilor mici şi mijlocii, precum şi a persoanelor fizice din regiunea transnistreană. Prin urmare, aceasta va favoriza stimularea operaţiunilor de export-import în regiune, în particular, prin reducerea considerabilă a timpului de control în vamă, a distanţelor de parcurs și respectiv, a cheltuielilor de transport.

sursa: Realitatea.md

Totodată, pe portalul Deschide.md au apărut şi primele poze de la punctul comun moldo-ucrainean:

Comments

comments

2 Comments so far:

  1. Liviu spune:

    Bravo! Mereu doream ca la vama moldo-ucraineana sa fie amplasata politia nationala vamala, ci nu separatistii care mereu faceau probleme cetatenilr RM 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova