Președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, a promulgat legea cu privire la interzicerea panglicii „Sf. Gheorghe”.

Home  >>  Articol preluat  >>  Președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, a promulgat legea cu privire la interzicerea panglicii „Sf. Gheorghe”.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, a promulgat legea cu privire la interzicerea panglicii „Sf. Gheorghe”.

12
Iun,2017

1

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, a semnat legea „cu privire la modificarea Codului Ucrainei privind contravențiile administrative cu privire la interzicerea producerii și promovării panglicii Sf. Gheorghe (Gărzilor / гвардейской)” (№2031-VIII), informează serviciul de presă al Președintelui Ucrainei.

Proiectul de lege a fost adoptată de Rada Supremă la data de 16 mai. Documentul intră în vigoare în ziua următoare datei publicării sale.

Legea completează Codul Administrativ cu noului articol, care reglementează responsabilitatea pentru producerea și promovarea panglica Sf. Gheorghe. Conform documentului, utilizarea publică, afișarea sau purtarea panglici Sf. Gheorghe, inclusiv imagini, atrage după sine o amendă care variază de la 50 la 150 de unități convenționale cu confiscarea lentei sau articolelor cu imaginea „Sf. Gheorghe”.

Aceleași acțiuni comise în mod repetat într-un an de la impunerea unei sancțiuni administrative, precum fabricarea sau distribuirea de panglici sau imagini cu Sf. Gheorghe, includ o amendă de la 150 la 300 de unități convenționale  sau arest administrativ de până la 15 zile, u confiscarea lentei sau articolelor cu imaginea „Sf. Gheorghe”.

Unitatea convențională în Ucraina, în prezent constituie  17 hrivne (UAH).

sursa: Inforesist.org / Президент подписал закон о запрете георгиевской ленты

Comments

comments

One Comment so far:

  1. […] Unitatea convențională în Ucraina, în prezent constituie  17 hrivne (UAH). Sursa: bodrug.eu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova