Campanie de colectare de fonduri „Ajută-mă să îmbrăţişez lumea”, Ungheni 2017!

Home  >>  Caritate  >>  Campanie de colectare de fonduri „Ajută-mă să îmbrăţişez lumea”, Ungheni 2017!

Campanie de colectare de fonduri „Ajută-mă să îmbrăţişez lumea”, Ungheni 2017!

30
Mai,2017

1

Asociația Obștească ,, Alternative Sociale ” din Ungheni a inițiat  campania ,, Ajută-mă să îmbrăţişez lumea”,  prin care se „dorește unificarea eforturilor pentru procurarea unei unități de transport adaptată nevoilor persoanelor dependente de scaun rulant, costul căruia constituie 35000 euro.  Automobilul procurat va oferi servicii gratuite de transport pentru deplasarea persoanelor în scaun rulant la servicii medico-sociale sau culturale, conform unui grafic de activitate în prelabil stabilit”.

A.O,, Alternative Sociale ” din or.Ungheni este o organizaţie obștească, care are menirea de a ajuta familii în situație de risc, îndeosebi persoane cu dezabilități.
Pe parcursul anilor de activitate, A.O ,,Alternative Sociale”, a realizat diverse campanii sociale, precum și proiecte pentru persoanele cu dezabilități.
Implementând proiectul ,,Aș vrea să vă invit la dans”, beneficiari a căruia fiind 30 tineri cu dezabilități locomotorii din raionul Ungheni, am constatat că una din cele mai stringente probleme este lipsa unui mijloc de transport special adaptat pentru utilizatorii de scaun rulant.

La moment, în raionul Ungheni locuiesc 216 persoane dependente de scaun rulant (copii, tineri și adulți), care din lipsa unui transport adaptat și a infrastructurii inaccesibile sunt PRIZONIERII PROPRIEI LOCUINȚE.

Persoanele în scaun rulant nu merg la medic, la magazin, la biserică, la școală, la rude…

Prin intermediu Platformei online Guvern 24, asociația planifică să implice și cetățenii de peste hotare în acest proiect:

Aici puteți dona:  Ajută-mă să îmbrăţişez lumea

De la demararea campaniei,  A.O.,, Alternative Sociale” cu suportul societății civile și a agenților economici, a colectat suma de 42000 lei.
Platforma Guvern 24 ne oferă posibilitatea să donăm online din orice colț al lumii unde ne-am afla, cu drag pentru oamenii cu necesități speciale care așteaptă o schimbare în viața lor.
Astfel, cu suportul Guvern24 preconizăm colectarea sumei de 7500 euro.

Viața lor poate fi altfel …
Orice susținere financiară, este binevenită. Suntem siguri că efortul și implicarea noastră nu vor fi în zadar.
Contăm mult pe susținerea tuturor oamenilor de bună credință.

Persoană de contact: Adriana Frasin, președinte A.O,, Alternative Sociale” tel. 060217099.

Și TU poți fi Eroul Lor!

Comments

comments

One Comment so far:

  1. […] Ungheneni și oaspeți ai municipiului! În continuare, Vă prezint 15 poze cu Poarta de Vest a Republicii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova