Copilul problematic – Kim Jong-Un

Home  >>  Articol preluat  >>  Copilul problematic – Kim Jong-Un

Copilul problematic – Kim Jong-Un

14
apr.,2017

1

Acestă caricatură nu este un amuzant. Războiul nu este un amuzant. Mai ales perspectiva unui al Treilea Război Mondial.

Donald Trump a declarat recent că nu a avut nici o intenție de a începe un alt război inutil în Orientul Mijlociu și asta e liniștitor, dar acum avem Coreea de Nord să vă faceți griji.

Kim Jong-Un este o piuliță rasfațată, capriciosă. Amenințările sale de război nuclear ar putea fi un nimic, dar a continuat ego-ul maniacal, zăngănind de sabie. Dar odată ce „problema nucleară” este atinsă, el ar putea lansa un atac nuclear pe coasta de vest al Statelor Unite ale Americii. Mulți au sugerat calea diplomatică, dar, a fost deja încercat de zeci de ani. Coreea de Nord întotdeauna a promovat și a mizat pe capacitățile lor nucleare. El, Kim, poate să încerce să ne „stoarcă” încă o dată pentru mai multe produse alimentare și combustibil, însă din nou … ca tactică pur și simplu nu funcționează. Aceste „cumpărături” oferă numai regimul din Coreea de Nord mai mult timp.

Ben Garrison, caricaturist politic menționează că a citit două cărți pe care le recomand tuturor: „Acvariile din Phenian“ și „Escape from Camp 14.“. De aici reiese că: „Dacă ați citit vre-o una din cărți, veți obține o idee bună de frica și tirania sub care poporul nord-coreean supravețuiește. Kim Jong-Un a crescut ca un egocentric răsfățat. El este nechibzuit și periculos. El a vrut chiar toți bărbații din țară comunistă să poarte propria sa tunsoare nebună. El trebuie să fie scos, doar că este o acțiune foarte riscantă.”

China este cheia. În cazul în care nu pe ajută pe SUA să-l scoată pe Kim Jong-Un, atunci avem cu siguranța o șansă pentru al Treilea Război Mondial.

Geopolitica Lumii Contemporane: Corea de Nord

Geopolitica Lumii Contemporane: Corea de Nord

sursa:  The Problem Child / BEN GARRISON CARTOONS

One Comment so far:

  1. […] O altă caricatură de Ben Garrison, expusă pe paginile de facebook: Sarcasm Society și Ben Garrison Cartoons, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte