#saveadriana. Adriana Ceapă de 21 ani a nimerit într-un accident groaznic! Are nevoie de ajutorul nostru.

Home  >>  Marin Bodrug  >>  #saveadriana. Adriana Ceapă de 21 ani a nimerit într-un accident groaznic! Are nevoie de ajutorul nostru.

#saveadriana. Adriana Ceapă de 21 ani a nimerit într-un accident groaznic! Are nevoie de ajutorul nostru.

20
dec.,2016

1

Update 22 decembrie 2016: 

Ceapă Adriana o studentă de 21 ani se află în acel microbuz de pe ruta Glodeni – Chișinau implicat în groaznicul accident din 15.12.2016.

4214-o-studenta-de-21-ani-a-nimerit-intr-un-accident-groaznic

La moment este internată în secția Reanimare a spitalului nr.1 Bălți în stare gravă. După doua zile în care s-a aflat în comă starea ei rămîne a fi una gravă din cauza traumatismelor cerebrale puternice, a fracturilor de bazin și a hemoragiei puternice care a avut-o din cauza leziunilor splinei. În seara accidentului i s-a efectuat o operație de inlăturare a splinei. Îndată ce starea ei va permite se va efectua transferul la un spital din Chișinau.

Ea este o puternica luptătoare așa cum soarta de mica a pus-o la multe încercări. De la o vîrsta fragedă a ramas în grija mamei căci tatăl ei s-a stins din viata. Tot de mica lupta cu o boala: Osteomelită, care i-a afectat un picior. A suportat în perioada adolescentei 2 intervenții chirurgicale la piciorul afectat fiind atunci țintuita la pat luni întregi…

4217-o-studenta-de-21-ani-a-nimerit-intr-un-accident-groaznic

E o fata cu suflet mare, blajină, stăruitoare, un exemplu pentru toți, visa să absolvească facultatea, să se casătorească. Cu o zi înainte de teribilul accident și-a împodobit Bradul de sărbători. Familia fetei peste care a venit aceasta veste ca un fulger și care deține un venit modest, roagă îndurerată să-i ajutăm.

Aici puteți dona: Donăm pentru Adriana

În aceasta situație gravă ne propunem să venim cu un aport financiar măcar pentru scutece și alte necesare la moment. În privința tratamentului revenim cînd vom avea concluzia medicilor.

Poze accident

4213-o-studenta-de-21-ani-a-nimerit-intr-un-accident-groaznic

4215-o-studenta-de-21-ani-a-nimerit-intr-un-accident-groaznic
sursa: Caritate.md

Totodată, puteți fi Moș Crăciun și pentru Robert Dabija, micuțul din Ungheni care are nevoie urgent de transplant de ficat: #saverobert. Micuțul Robert din Ungheni, are nevoie urgent de transplant de ficat. Hai să fim mai buni.

One Comment so far:

  1. […] Obștească ,, Alternative Sociale ” din Ungheni a inițiat  campania ,, Ajută-mă să îmbrăţişez lumea”,  prin care se „dorește unificarea eforturilor pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte