#saverobert. Micuțul Robert din Ungheni, are nevoie urgent de transplant de ficat. Hai să fim mai buni.

Home  >>  Marin Bodrug  >>  #saverobert. Micuțul Robert din Ungheni, are nevoie urgent de transplant de ficat. Hai să fim mai buni.

#saverobert. Micuțul Robert din Ungheni, are nevoie urgent de transplant de ficat. Hai să fim mai buni.

17
dec.,2016

2

robertRobert Dabija din or. Ungheni, s-a născut cu icter (galben la faţa), după care s-a îmbolnăvit de pneumonie. În urma tratamentului, micuțul era pasiv. Părinții lui Robert s-au adresat la medic pediatru, care i-au trimis imediat la Centrul Mamei și Copilului, unde a fost internat în secția reanimare.

Dupa 3 saptămîni, medicii au stabilit diagnoza lui Robert – Atrezia căilor biliare… O boala foarte gravă care, necesita operație peste hotare de urgenţă, însă părinții nu dețin această sumă.

„Atrezia biliara este cea mai frecventa anomalie congenitala la copii, cu o incidenta de 1 la 10.000 de nasteri. Tulburarea este determinata de dezvoltarea anormala a cailor prin care bila este transportata de la ficat in intestinul subtire. Aproximativ 50% din transplanturile de ficat efectuate la nivel global se realizeaza din cauza atreziei biliare.”

La numai  2 luni de la naștere, micuțul ROBERT a fost diagnosticat cu o maladie foarte severă a ficatului, ATREZIA CAILOR BILIARE. 

Aici puteți contribui: O SANSA LA NOUA VIATA PENTRU ROBERT

robert

Update 29 decembrie 2016:

Update 28 decembrie 2016:

Update 23 decembrie 2016:

Certificatul medical

certificat-medical-1

certificat-medical-2

Tratamentul necesita o operație peste hotarele țării –  destul de costisitoare. Pentru efectuarea operației, părinții lui Robert au  nevoie de ajutorul cetățenilor cu suflet mare.

Vedeți și Caritate. Micuțul Roveliu din Ungheni și mămica lui au mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Hai să fim mai buni

robert-dabija

Timpul pentru efectuarea operației de transplant este limitat , aproximativ 20 de zile .Doar impreuna cu Dumneavostră putem să îi oferim lui ROBERT o șansa de a trăi.

Orice ajutor este binevenit. Tatăl lui Robert, Ilie Dobija, ex-elev la colegiu de medicină Ungheni, angajat al Serviciului de  Ambulanţă, ex-profesor de terapie în Colegiu de medicină Ungheni a creat un cont bancar unde putem contribui cu toții într-u salvarea vieții micuțului Robert.

CONT BANCAR
LEI           – MOLDMD2X302          Nr. cont.  –  22595498495341
EURO      – MOLDMD2X309          Nr. cont.  –  2259A09478262
DOLARI  – MOLDMD2X309          Nr. cont.  –  2259A09478261

Ilie Dobija Tel 068 919 742

robert-poster

Multumim din suflet pentru întelegere și suport !

Sursa: Victorița Ciobanu

2 Comments so far:

  1. […] Totodată, puteți fi Moș Crăciun și pentru Robert Dabija, micuțul din Ungheni care are nevoie urgent de transplant de ficat: #saverobert. Micuțul Robert din Ungheni, are nevoie urgent de transplant de ficat. Hai să fim mai … […]

  2. […] mai jos de Fâlfoe pe Jijia” se află la originea actualelor aşezări dublete pe Prut: Ungheni sat (România) şi Ungheni oraş (Republica […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte