#Saveroveliu. Mobilizarea în scopul caritabil care a adus roade.

Home  >>  Marin Bodrug  >>  #Saveroveliu. Mobilizarea în scopul caritabil care a adus roade.

#Saveroveliu. Mobilizarea în scopul caritabil care a adus roade.

15
dec.,2016

0

Ieri, 14 decembrie 2016, am preluat un articol despre povestea lui Roveliu Cheptea din Ungheni, copilașul de doar 1 an și opt luni care luptă cu o boală gravă – Hidronefroză de gr. 3-4.

Update 17 decembrie 2016:

Caritate. Micuțul Roveliu din Ungheni și mămica lui au mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Hai să fim mai buni

Are doar 1 anișor și opt luni, dar știe ce este durerea. Vorbim de Roveliu Cheptea din Ungheni. Micuțul este bolnav de hidronefroză de gradul 3-4 (destindere și atrofie a rinichiului), iar pe zi ce trece starea copilului se înrăutățește. Mămica lui Roveliu, Tatiana, este disperată și cu inima plină de durere se roagă neîncetat pentru fiul ei.

Datorită oamenilor cu suflet mare, care au donat bani, 1.500 de dolari, Roveliu și mămica lui au zburat de urgență în Turcia pentru investigații. Astfel, medicii i-au anunțat că este nevoie urgent de operație, astfel în orice moment riscă să nu mai funcționeze rinichiul.

De câteva zile, Roveliu nu mănâncă, se simte tot mai rău, iar operația costă 15.000 de euro. Copilașul o are alături doar pe mămica lui, părinții fiind divorțați.

„Vreau să apelez la voi, OAMENI CU SUFLET MARE, să ne întindeți o mână de ajutor, să-mi știu și eu copilul sănătos. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt…Vă spun doar mulțumesc mult”, a menționat mama lui Roveliu.

14 decembrie 2016

Povestea acestul Pui de om m-a făcut să văd cu alți ochi problemele vieții, și în situația lui Roveliu sunt sute de copii, copii care nu se bucură de copilărie, ci luptă, luptă cu boli grave și extrem de grave. Cel mai greu totuși le este părinților, în specia mamelor. Ele se afla mereu la căpătîiul lor, ștergînd cu o mînă lacrimile și zîmbind în acelaș timp, încurajînd picii lor să lupte. Să lupte cu boala.

De cele mai multe ori, însă tratamentul este foarte scump, necesitînd deplasări la Clinici private peste hotare. Din păcate, situația financiară a cetățenilor, îi omoară mai tare decît boala. Ei vor să trăiască.

Aici puteți accesa mai multe cazuri: Caritate.md

donatii

În contextul cazului lui Roveliu, suma necesară de 16500 euro pentru tratament la clinica din Turcia s-a acumulat într-un timp record, 10 000 în doar 24h.

roveliu

Totuși, țara asta are viitor.

Cazul de implicare a societății civile în procesul de acumulare a resurselor financiare pentru tratamentul lui Roveliu este unic și merită tot respectul, societatea s-a mobilizat. Din păcate, acesta nu este unicul caz.

Copii sunt viitorul. Fiecare din ei merită o copilărie frumoasă, fără durere, fără întuneric, fără suferință.

Acum, în pragul sărbătorilor de Crăciun, putem fiecare să contribuim la fericirea și la sănătatea lor. Hai să fim mai buni. Moldova are viitor.

Pentru a face un Pui de om mai fericit, nu ezita, accesează și donează puținul pentru fericirea lor: Caritate.md

P.S: Cel mai mare aport, după părerea mea, l-a jucat Îngerul păzitor al lui Roveliu – Svetlana Sainsus. Om cu inimă de aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte