Caritate. Micuțul Roveliu din Ungheni și mămica lui au mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Hai să fim mai buni

Home  >>  Marin Bodrug  >>  Caritate. Micuțul Roveliu din Ungheni și mămica lui au mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Hai să fim mai buni

Caritate. Micuțul Roveliu din Ungheni și mămica lui au mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Hai să fim mai buni

13
dec.,2016

3
micutul-roveliu
FOTO: caritate.md

Are doar 1 anișor și opt luni, dar știe ce este durerea. Vorbim de Roveliu Cheptea din Ungheni. Micuțul este bolnav de hidronefroză de gradul 3-4 (destindere și atrofie a rinichiului), iar pe zi ce trece starea copilului se înrăutățește. Mămica lui Roveliu, Tatiana, este disperată și cu inima plină de durere se roagă neîncetat pentru fiul ei.

Datorită oamenilor cu suflet mare, care au donat bani, 1.500 de dolari, Roveliu și mămica lui au zburat de urgență în Turcia pentru investigații. Astfel, medicii i-au anunțat că este nevoie urgent de operație, astfel în orice moment riscă să nu mai funcționeze rinichiul.

De câteva zile, Roveliu nu mănâncă, se simte tot mai rău, iar operația costă 15.000 de euro. Copilașul o are alături doar pe mămica lui, părinții fiind divorțați.

„Vreau să apelez la voi, OAMENI CU SUFLET MARE, să ne întindeți o mână de ajutor, să-mi știu și eu copilul sănătos. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt…Vă spun doar mulțumesc mult”, a menționat mama lui Roveliu.

roveliu1
FOTO: facebook.com

Cei care doresc să facă un bine în ajun de sărbători și vor să salveze o viață de copil pot dona prin intermediul caritate.md.

Totodată, abonații Orange pot trimite un sms la nr 2910 cu text „Roveliu” (prețul unui sms 2 euro). Abonații Unite pot expedia un sms la nr 9002 cu text „Roveliu” (preț 1 euro). Abonatii moldtelecom pot apela la nr 090009002 (preț 20 lei un apel).

De asemenea, donați prin terminale QIWI pentru Roveliu și puteți face la nr 17002068 (cod bpay) și donați cu cardul din orice colț al lumii sau paypal puteți face accesând linkul lor de donații aici http://www.caritate.md/…/mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu

 

Poze cu istoria medicală a lui Roveliu:

acte11acte33acte22acte44

sursa: VIDEO. Micuțul Roveliu din Ungheni și mămica lui au mare nevoie de ajutorul nostru.

3 Comments so far:

  1. Dragi compatrioţi, să ajutăm acest îngeraş, fiecare după posibilităţi. Nu-l cunosc personal, dar e foarte dulce şi nu e corect să nu-l ajutăm.

  2. […] 14 decembrie 2016, am preluat un articol despre povestea lui Roveliu Cheptea din Ungheni, copilașul de doar 1 an și opt luni care luptă cu o boală gravă – […]

  3. […] Vedeți și Caritate. Micuțul Roveliu din Ungheni și mămica lui au mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Hai… […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte