Manipularea media sau cum Rușii manipulează opinia publică în prag de turul II cu teorii conspiraționiste „legate cu cosmosul”: Maia Sandu – mason din Marea Lojă Orientală

Home  >>  Citate despre Politică  >>  Manipularea media sau cum Rușii manipulează opinia publică în prag de turul II cu teorii conspiraționiste „legate cu cosmosul”: Maia Sandu – mason din Marea Lojă Orientală

Manipularea media sau cum Rușii manipulează opinia publică în prag de turul II cu teorii conspiraționiste „legate cu cosmosul”: Maia Sandu – mason din Marea Lojă Orientală

1
nov.,2016

4

Din start: NU FAC CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU NICI UN CANDIDAT SAU FORMAȚIUNE POLITICĂ!
ÎNCERC SĂ LUPT CU MAȘINĂRIA PROPAGANDISTĂ DIN EST.

În contextul scrutinului prezidențial din Republica Moldova, pe canalul  youtube.com, cu numele Alinei Damaschin, a fost încărcat un video propagandist, publicat pe 29 oct. 2016, ce discreditează imaginea mai multor persoane publice din Republica Moldova, printre care și Maia Sandu, candidat la funcția de Președinte calificată în turul II de scrutin electoral, indirect susținînd imaginea lui contracandidatului – Igor Dodon.

maia-sandu-imagine-preluata

În acest video se vorbește despre apartenența Maiei Sandu la Maia Lojă Orientală, deci este mason. Astfel, ei manipulează opinia publică, prezentînd influența masoneriei în Moldova prin prisma Noii Ordini Mondiale și impactul negativ asupra dezvoltării statului.

Tot aici se vorbește despre faptul, citat, „că masoneria intenționează să o facă pe Maia Sandu Președinte al Republicii Moldova și că acest lucru este demonstrat de sondajele influențate, în contextul în care, populația nu o privește cu ochi buni datorită activității sale în calitate de Ministru al Educației. Atunci Ea a coordonat optimizarea sistemului de învățământ și a distrus 420 de școli”, etc.

pas

Însă, ei au uitat un lucru, Femeile nu pot fi membri ai Masoneriei, riturile „Scoțian Antic și Acceptat” și „Ritul de York”.

Campania electorală pentru Turul II, a început, după părerea mea, prin mijloace (nedemne pentru un candidat) ce arată nivelul culturii politice: Victorie prin știri propagandistice, marca RenTV (canal TV din Federația Rusă care în orice vede legătura cu forțe oculte).

Aici o propunere personală, cum cu forțe proprii putem „încurca” propagandei din Est – simplu, Raportînd-o: Manipularea media cu teorii conspiraționiste „legate cu cosmosul”: Maia Sandu – mason din Marea Lojă Orienentală. Cum ne mobilizăm și luptăm contra acestei „forme de propagandă”.

Din păcate, pentru cetățenii de peste Prut, aces video este în limba rusă.

Vă las pe voi să comentați . . .

P.S: Pe mine mă umflă rîsul despre cum poți să faci „legătură cu cosmosul” ori să promovezi „Schizofrenia media” la un nou nivel.

Comments

comments

4 Comments so far:

  1. Ina Budeci spune:

    Mai sunt așa gen de videoclipuri:

  2. […] – Stat laic sau cum Mitropolitul Vladimir îndeamnă cetățenii să-l voteze pe Igor Dodon 5.Manipularea media sau cum Rușii manipulează opinia publică în prag de turul II cu teorii conspir… 3.Maia Sandu a promis europenilor că va accepta în Moldova 30 mii de imigranți […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moldova