O televiziune „independentă” din Federația Rusă – РБК s-a dat de gol invitînd un economist „necorespunzător” politicii oficiale a Kremlinului.

Home  >>  Criza economică  >>  O televiziune „independentă” din Federația Rusă – РБК s-a dat de gol invitînd un economist „necorespunzător” politicii oficiale a Kremlinului.

O televiziune „independentă” din Federația Rusă – РБК s-a dat de gol invitînd un economist „necorespunzător” politicii oficiale a Kremlinului.

7
aug.,2015

2

Aici puteți vedea și versiunea în limba rusă: Телеканал РБК оконфузился пригласив в студию „неправильного” экономиста

Canal TV  „РБК” din nou s-a pomenit într-o situație absurdă, invitînd în studio pentru comentarii un economist „greșit” politicii oficiale de la Kremlin – Iurii Tamantsevde.

Economist, expert în cadrul bursei Vladislav Jukovsky a criticat declarația ministrului Ministrul Dezvoltării Economice  – Alexei Uliukaiev referitoare la atingere stabilității pe piața financiară și a prezis un nou val de căderea rapidă a economiei pe termen scurt și lung.

Toate incercarile prezentatorului Iurii Tamantsevde de controla declarațiile expertului  și de al direcționa spre un comentariu pozitiv  nu a reușit. Nici măcar întreruperea pentru reclamă nu a ajutat ajutat. Jukovsky a prezis căderea rublei în următoarele șase luni la 85 de ruble pe dolar, și în viitor – până la 100 de ruble pe unitate de monedei americane.

Urmează înregistarea video, care din păcate este doar în limba rusă „V. Jukovsky – Aceasta este o criză de sistem. Rubla se va deprecia pînă la 100 pentru 1 dolar SUA, din 27.05.2015”

Sursa: belaruspartisan.org

2 Comments so far:

  1. […] Versiunea în limba română: O televiziune „independentă” din Federația Rusă – РБК s-a dat de gol invitînd un econom… […]

  2. […] Versiunea în limba română: O televiziune „independentă” din Federația Rusă – РБК s-a dat de gol invitînd un econom… […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte