10 lucru simple privind separatismul în Crimeea.

Home  >>  Uncategorized  >>  10 lucru simple privind separatismul în Crimeea.

10 lucru simple privind separatismul în Crimeea.

2
mart.,2014

0

Crimeea

Deci , Crimeea . 10 lucruri simple care trebuie luate în  considerare :

1). Bugetul Republicii Autonome Crimeea este format din resursele financiare venite din Kiev . Crimeea  nu  alimentează bugetul național al Ucrainei.

2). Apa potabilă , gazul , electricitate și restul produselor vin de pe  teritoriul continental al Ucrainei . Infrastructură alternativă nu există .

3). Crimeea nu are o producție  economică strategic-importantă . Regiune se dezvoltă exclusiv datorită fluxului de turiști și stațiunilor balneo-climaterice.

4).Crimeea ar putea deveni o regiune cu probleme , cu conflicte între dictatori militari locali și tătari chiar nefericite . Ca rezultat …

5). Numărul turiștilor ucraineni în Crimeea va fi semnificativ mai mic , dacă în general vor fi . Turiștii ruși vor fi , de asemenea, mai puțin , sau , probabil nu vor fi niciodată . Regiunea va fi extrem de instabilă .

6). Economia regiunii se va prăbuși pur și simplu, pentru o lungă perioadă de timp . Lipsa subvențiilor , pensiilor, indemnizațiilor și altor plăți de la buget  vor provoca prăbușirea întregii infrastructuri din regiune .

7). Putin nu va reconstrui și investi în dezvoltare regiunii Crimeea . El are nevoie doar de controlul strategic al peninsulei.Este suficient să călătoriți în afara regiunii Moscovei pentru a vă concinge se acest lucru.

8). Mulți dintre  provocatori și adepți ai  separatismul, cei care incită  oameni la  proteste , nu sunt altceva decît „ turiști provocatori”. Într-un final aceștea vor părăsi Crimeea, împreună cu un număr mare de așa -numiții parlamentari locali, care  pe banii primiți din extern (Rusia) se vor stabili cu traiul în alte stat, dezvoltate, stabile economic.

9). Ca urmare ,  cetățenii simpli vor rămîne fără resurse: apă potabilă , energie electrică, resurse financiare, aprovizionarea cu alimente . Acest lucru va atrage după sine un val în creștere de criminalitate , dezordine și jaf .

Cine are nevoie de ea ?

Acum, în această perioadă dificilă pentru  Ucraina, toți cetățenii ei  ar trebuie să -și unească forțele pentru a începe să reconstruiască economia și să aducă țara din criză . Crimeea poate fi fie o destinație turistică înfloritoare , sau se poate transforma într -o regiune măcinată de conflicte militare și neliniște . Ceea ce doresc în realitate locuitorii Crimeei ?

sursa: blog.babich.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte