Profețiile de la Fatima. Minune sau Conspirație

Home  >>  Teoria conspirației  >>  Profețiile de la Fatima. Minune sau Conspirație

Profețiile de la Fatima. Minune sau Conspirație

30
apr.,2013

0

Sa fie oare un semn al unui sfârsit de ciclu, dupa cum civilizatia Maya spune? Sa se apropie oare razboi si ploaie cu foc dupa cum diferite prorociri spun? Sa ne asteptam la evenimente meteorologice care vor schimba destinul întregii omeniri? Oare lumea este numai într-o criza financiara sau este si în una de natura spirituala? Peste tot auzim despre încalzirea globala, anul 2012, prorocirile lui Nostradamus, diferite scenarii apocaliptice sau nuante bombastice ezoteriste. Pe lânga toate acestea, care ar putea fi puse la îndoiala de unii oameni, cele mai puternice, uimitoare, socante si marete minuni au fost cele ale Sfintei Maici, Fecioara Maria. Poate parea bizar pentru multa lume ceea ce spun, dar aparitiile Sfintei Fecioare în ultima suta de ani s-au înmultit de la an la an. Din pacate, tara noastra a fost într-o umbra totala a informatiei în regimul comunist si din aceasta cauza multe din evenimentele majore din sânul crestinilor au fost cenzurate. Aparitiile si minunile în fata a zeci de mii, chiar sute de mii de oameni, au fost de-a dreptul coplesitoare pentru întreaga umanitate si nu spun aici numai despre lumea crestina.

 

În anul 1917, Fecioara Maria a aparut în fata a trei copilași ciobani în Portugalia, la Fatima. Într-unul dintre mesajele spuse celor trei copilasi, Fecioara Sfânta le spune ca va face o minune pe data de 13 octombrie, ca lumea sa le creada si sa înteleaga mesajul transmis omenirii. Pe data de 13 octombrie 1917, la Fatima s-au strâns mai bine de 70.000 de mii de oameni! Vremea era una destul de dificila, ploua cu galeata si namolul si-a facut rapid aparitia. Oamenii erau uzi, înfrigurati si sceptici la întâmplarea unei minuni asa cum spusesera niste copilite de 7-8 ani . Dupa o perioada buna de timp, Maica Sfânta s-a aratat copiilor aratând cu mâna catre cer. Ce au putut vedea cei de acolo a fost ca dintr-odata cerul s-a eliberat de nori si de ploaie si si-a facut aparitia soarele puternic. Martorii oculari, adica 70.000 de oameni, au spus ca în jurul soarelui a aparut un fel de disc argintiu care se rotea puternic în jurul soarelui. La un moment dat, soarele a parut ca se desprinde de pe cer începând sa se miste ba catre pamânt, ba catre cer. Acest lucru a stârnit panica, multi crezând ca este sfârsitul pamântului. Dupa ce s-a terminat tot acest miracol, pamântul imbibat de apa, hainele celor prezenti, cât si pielea lor erau uscate ca si cum nu ar fi picat un strop de apa! Una din cele mai precise descrieri este a unui savant: doctorul Jose Proença de Almeida Garret, venit din curiozitate la Cova de Iria. Multimea aceea imensa contempla o minune nemaiauzita. La un moment dat, ploaia înceteaza, norii sunt sfâsiati si soarele apare la zenit, asemanator unui disc de argint. Dintr-odata, soarele începe sa tremure, sa danseze. Se învârte în jurul lui cu o viteza ametitoare, ca o roata de foc, lansând în toate directiile jerbe de lumina. Timp de patru minute, lumina sa devine, rând pe rând, galbena, verde, rosie, albastra, violeta. Se opreste brusc, apoi îsi reia, stralucind, dansul. Se opreste iarasi pentru a reîncepe a treia oara, devenind si mai luminos. Cei de fata ramân încremeniti de stupoare. Dintr-odata, strigate asurzitoare ies din toate piepturile: “Minune! Minune! Cred, Doamne… Bucura-te Marie… Dumnezeule, îndurare… Doamne, iertare, iertare!” Si iata ca soarele se desprinde acum de pe cer si, în salturi succesive, se îndreapta spre multime. Pastrându-si prodigioasa rotire în jurul sau, soarele s-a desprins de pe firmament si acum, rosit ca sângele, se precipita catre pamânt, amenintând sa zdrobeasca sub greutatea uriasei sale mase incandescente. Au fost clipe care au produs o impresie terifianta. Poporul în genunchi, în noroi, spune actul de cainta. Apoi soarele îsi reia locul pe cer si poporul intoneaza Crezul. Minunea a durat zece minute. Dansul soarelui l-au vazut nu numai cele 70.000 de persoane de la Cova de Iria, dar si locuitorii satelor vecine. E clar ca nu a fost un fenomen natural, de vreme ce nici un observator astronomic din lume nu l-a înregistrat.
La scurt timp, dupa cum Fecioara Maria le-a spus copiilor, doi dintre ei au plecat la cer, adica prin 1919-1920, ramânând în viata numai Lucia, despre care Fecioara Maria a spus ca Hristos are planuri mari cu ea si o tine în viata un timp mai lung. De altfel, maica Lucia a murit la 95 de ani, fiind beatificata la scurt timp dupa moarte. Cei care au fost lânga ea în ultimele ore ale vietii ei au relatat ca Sf. Lucia i-a vazut pe Hristos, pe Fecioara Maria, îngeri minunati si pe cei doi veri ai sai stând în jurul patului. Sf. Lucia a luptat mult pe parcursul anilor cu o serie buna de papi pentru a-i convinge sa faca publice mesajele pe care Doamna noastra le adreseaza omenirii.

Aparitiile Sfintei Fecioare, peste tot în lume

În ultima suta de ani, întreaga omenire a asistat la miracolele si aparitiile Sfintei Fecioare Maria. Istoria s-a repetat de la Napoleon Bonaparte pana în zilele de astazi, asa cum Fatima si-a dezvaluit secretele tot prin intermediul Maicii Domnului lumii; continuând mesajul si în Bosnia-Hertegovina la Medjugorje, în Africa la Kibeho – Ruanda, Tapao – Vietnam, Assiut – Egipt, Zeitoun – Egipt, Guadalupe – America de Sud, Garabandal – Spania si Filipine. Icoanele si statuetele ce plâng cu lacrimi de mir sau sânge s-au tot înmultit în ultima suta de ani. De circa 30 de ani avem mesaje periodice de la Maica Sfânta si chiar lunare la Medjugorje. Pelerinaje cu oameni veniti de pe tot globul împânzesc Fatima, Medjugoje, Lourdes, Zeitoun, Garabandal, Tapao în grupuri de sute de mii de oameni. Chiar daca pare greu de crezut ca asa ceva se întâmpla pe glob la scara atât de mare, timpurile se vestesc în fel si chip, dar cu iubire si compasiune. Este de notat faptul ca în toate aparitiile din: Portugalia, Franta, Bosnia-Hertegovina, Garabandal si Africa, Sfânta Fecioara Preacurata s-a adresat în exclusivitate copiilor, simpli pastori. Iata, istoria se repeta si în zilele noastre, Dumnezeu nu îsi iese din cuvânt, trimitându-ne înca o data catre simplitate, puritate si smerenie. Mai bine de 80 de ani, cele trei secrete de la Fatima, dupa cum sunt denumite, au fost clasificate drept strict secret.
În cel de-al treilea secret este mentionata o perioada ce va urma anilor 2000, în care judecata lui Dumnezeu îsi va face simtita prezenta prin cutremure, bezna totala timp de 72 de ore, în prezenta unui razboi atomic fara precedent. Mesajele vorbesc si despre dezbinarea bisericii si a coruperii ei de cel întunecat prevestind soarta papalitatii. Dupa ce Sfântul Papa Ioan Paul al II-lea a trecut de episodul nefast al încercarii de asasinat (se spune ca Maica Sfânta l-a salvat), si-a adus aminte despre secretul de la Fatima în care se spune ca un papa va fi omorât. Se subîntelege ca Papa avea cunostinta despre continutul mesajului. În urma sa, cinci papi au ascuns mesajul, clarificând în anul 1960 ca secretul nu va fi facut public niciodata. Totusi, în anul 2000, Papa Ioan Paul al II-lea se hotaraste sa faca public continutul mesajului. Santa Lucia îsi vede visul împlinit si la scurt timp pleaca la Domnul.

 

Secretele de la Fatima, revelate chiar de Sfânta Lucia

Informatia este din 1917 si priveste Primul si al Doilea Razboi Mondial, aparitia comunismului si tentativa de asasinat asupra Papei Ioan Paul al II-lea. “Primul, asadar, a fost viziunea iadului. Maica Domnului ne-a aratat o mare de foc, care parea sa stea sub pamânt. Cufundati în acel foc, diavolii si sufletele, ca si cum ar fi fost jaratic transparent, negru sau verzui, cu forma umana, care fluctuau în incendiu, dusi de flacarile care ieseau singure împreuna cu nori de fum, cazând din toate partile asa cum cad scânteile la incendiile mari, fara greutate sau echilibru, în mijlocul stigatelor si gemetelor de durere si disperare care ma înspaimântau si ma faceau sa tremur de frica. Diavolii puteau fi recunoscuti dupa forma lor oribila si respingatoare de animale înspaimântatoare si necunoscute, dar transparente si negre. Aceasta viziune a durat o clipa. Si gratie bunei noastre Mame Ceresti, care mai întâi ne-a prevenit cu fagaduinta ca ne va duce în Cer (în prima aparitie), caci altfel cred ca am fi murit de spaima si teroare. Apoi, ne-am înaltat ochii la Maica Domnului care ne-a spus cu bunatate, dar si tristete: “Ati vazut iadul unde cad sufletele sarmanilor pacatosi. Pentru a le salva, Dumnezeu vrea sa stabileasca în lume devotiunea la Inima mea neprihanita. Daca vor face ceea ce va voi spune, multe suflete se vor mântui si vor gasi pacea. Razboiul sta sa se termine, dar, daca nu vor înceta sa-l ofenseze pe Dumnezeu, în timpul pontificatului lui Pius al XI-lea va începe un altul si mai rau. Când veti vedea o noapte luminata de o lumina necunoscuta, sa stiti ca este marele semn pe care Dumnezeu vi-l da ca va pedepsi lumea pentru faradelegile ei, prin intermediul razboiului, foametei si al persecutiilor împotriva Bisericii si a Sfântului Parinte. Pentru a-l opri, voi veni sa va cer consacrarea Rusiei la Inima mea neprihanita si Împartasania reparatoare în primele sâmbete ale lunii. Daca vor accepta cererile mele, Rusia se va converti si vor avea pace; daca nu, va raspândi erorile ei în lume, promovând razboaie si persecutii la adresa Bisericii. Cei buni vor fi martirizati, Sfântul Parinte va avea mult de suferit, mai multe natiuni vor fi distruse. În cele din urma, Inima mea neprihanita va învinge. Sfântul Parinte îmi va consacra Rusia, care se va converti, si va fi acordata lumii o perioada de pace”. (Pe data 25 ianuarie 1938, pe partea emisferei nordice a aparut o lumina ciudata, un fel de aurora boreala, inexplicabila pentru lumea stiintei. Fenomenul a fost comentat la vremea respectiva de catre marile publicatii. În scurt timp, cel de-al Doilea Razboi Mondial avea sa apara. Acesta a fost considerat ca fiind semnul Maicii Domnului.)

Dupa primele doua parti pe care le-am expus deja, am vazut în partea stânga a Doamnei Noastre, ceva mai sus, un Înger având o sabie de foc în mâna stânga; scânteind, scotea flacari care pareau ca trebuie sa aprinda omenirea; dar se stingeau în contact cu splendoarea pe care Doamna Noastra o emana din mâna ei dreapta în directia lui: Îngerul, indicând pamântul cu mâna dreapta, striga cu glas puternic “Pocainta, pocainta, pocainta!” Si am vazut într-o lumina imensa care este Dumnezeu: “ca atunci când se vad persoanele într-o oglinda când trec prin fata ei”, un episcop îmbracat în alb, “am avut presentimentul ca era Sfântul Parinte”. Multi alti episcopi, preoti, calugari si calugarite, urcând un munte abrupt, în vârful caruia era o Cruce mare, din trunchiuri noduroase, ca si cum ar fi lemn cu scoarta; Sfântul Parinte, mai înainte de a ajunge acolo, a traversat un oras mare, pe jumatate în ruina, jumatate tremurând, cu pas greoi, afectat de durere si mâhnire, se ruga pentru sufletele cadavrelor pe care le întâlnea în drumul sau; ajuns pe vârful muntelui, cazut în genunchi la picioarele marii Cruci, era ucis de un grup de soldati care trageau asupra lui mai multe gloante cu arme de foc si sageti, si în acelasi fel mureau, unul dupa altul, ceilalti episcopi, preoti, calugari si calugarite, si multi laici, barbati si femei de diferite clase si pozitii. Sub cele doua brate ale Crucii erau doi Îngeri, fiecare cu un vas de cristal în mâna, în care culegeau sângele Martirilor si cu el irigau sufletele care se apropiau de Dumnezeu”.

O lucrare special destinată acestui îngrijorător subiect, numită “Profeţiile de la Fatima”, semnată de Thomas W. Petrisko (apărută recent la o editură americană), reuneşte toate mesajele Fecioarei Maria, începând din anul 40 d.C. şi până astăzi. Autorul a colindat întreg Pământul în căutarea acestor comori spirituale şi, în ultimii ani, a fost unul dintre cei care au lucrat efectiv la descifrarea mesajului dat de Fecioara Maria la Fatima.

“Istoria apariţiilor mariale (ale Fecioarei Maria) este lungă şi dificil de prezentat în doar câteva cuvinte. Până acum, ea a apărut de câteva sute de ori, mai ales în faţa unor copii, dar şi în faţa unor reprezentanţi ai marilor religii. Misiunea Fecioarei, judecând după mesajele sale, pare a fi aceea de a-i ajuta şi de a-i preveni pe oameni în legătură cu un groaznic cataclism, ce urmează să se producă”, spune Petrisko, în cartea sa. Cercetătorul consideră că motivele acestui cataclism, dincolo de aspectele sale terestre, sunt de natură spirituală, dovadă fiind îndemnurile Fecioarei Maria la “dragoste şi credinţă”, singurele care ar mai avea puterea să salveze oamenii din acest dezastru iminent.

În 1846, doi copii, Melanie Calvat şi Maximin Giruad, din localitatea franceză La Salette, au povestit că au “discutat” cu Fecioara Maria şi că ea era atât de îngrijorată de soarta care le este hărăzită oamenilor, încât a plâns în timp ce le vorbea. Descrierea sfârşitului omenirii a fost considerată de Suveranul Pontif al vremii atât de înspăimântătoare, încât el a decis ca acest mesaj să nu fie adus la cunoştinţa oamenilor. Şi astfel, profeţia a devenit “secretul din La Salette”. Astăzi, el este deja cunoscut şi vi-l reamintim: “Dumnezeu va lovi Pământul cum n-a mai făcut-o până acum. Jale va fi pe capul pământenilor. Dumnezeu îşi va manifesta puterea şi îi va îngădui Şarpelui (forţelor infernale, demoniace şi satanice, n.a.) să provoace neînţelegeri între oameni. Certurile se vor ţine lanţ, chiar şi în mijlocul familiilor, şi nimeni nu va scăpa de influenţa nefastă a răului. Războaie sângeroase, foamete, epidemii şi cumplite boli infecţioase vor nimici o bună parte din oameni. Lucifer, împreună cu un număr foarte mare de demoni, va veni din Iad. Pământul va fi lovit de calamităţi de tot felul”.

În anul 1860, prin mesajul către Theresa Steindel, o călugăriţă din Australia, Fecioara şi-a completat descrierea, spunând că: “O boală cumplită, nevindecabilă, îi va lovi pe oameni şi îi va lăsa fără apărare. Radiaţiile venite de sus vor acoperi lumea de flăcări”.

După încă 16 ani, o călugăriţă carmelită din Palestina a recepţionat încă o informaţie: “Vor fi trei zile de întuneric complet, şi în acest răstimp, trei pătrimi dintre oameni vor dispărea”.

Totuşi, cel mai înspăimântător mesaj a fost considerat cel din 1917, când Fecioara a apărut de şapte ori şi le-a vorbit unor copii păstori, în apropierea localităţii Fatima, din Italia. Mesajul ei, de la a treia apariţie, conţine descrieri apocaliptice atât de terifiante, încât nici măcar acum Vaticanul nu şi-a dat acordul pentru dezvăluirea acestui teribil secret. Ultima supravieţuitoare dintre cei trei copii de atunci, sora Lucia, care a trăit în mănăstire după ultima întâlnire cu Fecioara, i-a spus însă unui preot că profeţia secretă de la Fatima reprezintă doar garanţia că sfârşitul lumii este aproape şi că aceasta este ULTIMA epocă în care oamenii se mai pot salva. Cei care nu se vor mântui acum vor avea foarte mult de suferit după aceea.

Mai recent, în anul 1973, la o mănăstire din Akita, Japonia, călugăriţa Agnes Sasagawa a văzut-o şi ea pe Fecioara Maria. Mesajul pe care l-a primit de la Sfânta Fecioară cuprinde o altă precizare: “Multe naţiuni vor fi distruse… focul va cădea din ceruri, şi o mare parte a omenirii va fi anihilată. Cei care vor supravieţui îi vor invidia pe cei care au murit încă de la început, pentru că ei vor avea de înfruntat o disperare mai grea decât moartea”.

Şi, în fine, chiar în acest an, preotul catolic Stefano Gobbi a primit un avertisment explicit, considerat a fi cel din urmă mesaj al Sfintei Fecioare. După opinia cercetătorului Thomas W. Petrisko, această ultimă comunicare a Fecioarei este şi cea mai completă şi le include, practic, pe toate cele anterioare ei, inclusiv profeţia secretă de la Fatima!

 

 Încălzirea Globala, al patrulea secret de la Fatima ?

In aceste zile, sute de mii de credinciosi venereaza statuia Sfintei Fecioare din localitatea portugheza Fatima, aflata in pelerinaj in tara noastra.
In decursul vremii, secretele mesajelor transmise de Maica Domnului unor copii (Lucia, Francisc si Iacinta) in 1917 au fost intoarse pe toate fetele, de vreme ce insusi Vaticanul le considera ca fiind cele mai profetice dintre aparitiile moderne.
« Secretele de la Fatima » au devenit un caz ce pare unora bizar, iar altora apocaliptic. Nici unul, nici altul nu trebuie sa fie insa exagerat. Polemicile pe marginea profetiilor de la Fatima continua insa. In centrul acestora se afla Vaticanul, acuzat, printre altele, ca ar ascunde existenta unui al patrulea secret, consemnat de sora Lucia.
Iar acesta ar viza nici mai mult, nici mai putin decat mesajul unui iminent sfarsit apocaliptic al Terrei, provocat de o misterioasa planeta X, care se apropie de sistemul nostru solar!
              Cristoforo Barbato este un jurnalist italian si in acelasi timp un pasionat cercetator independent al fenomenului OZN, care are colaborari notabile la realizarea unor enciclopedii de gen. El a publicat mai multe articole in revista « Stargate » despre aparitiile mariale de la Fatima, precum si alte informatii misterioase legate de statul Vatican.
Intr-unul dintre aceste articole, Barbato vorbeste despre informatiile pe care le-ar fi primit de la un membru al enigmaticului Serviciu Informativ al Vaticanului, din cadrul Ordinului Iezuit, referitoare la
niste observatii legate de o a zecea planeta, care s-ar apropia de sistemul nostru solar, fapt ce ar determina schimbarile de clima la care suntem martori, reactivarea vulcanilor, intensificarea activitatii seismice etc.
                Aceasta informatie exploziva a facut valva, fiind pusa in legatura cu “cel de-al patrulea secret” de la Fatima, a carui existenta este vehement infirmata de Vatican.
              Intålniri de gradul III si secrete vaticane mai ceva ca ale NA
              Marurisirile lui Barbato sunt de-a dreptul socante.
El spune ca « sursa » sa, misteriosul personaj de la Vatican, ar lucra in serviciul informativ amintit, in structura « Holy See », si i-ar fi dat nu numai informatii ci si un filmulet cu aceasta planeta,
realizat in 1995 de o sonda spatiala numita Siloe, ale carei imagini fusesera transmise unui radio-telescop secret, ascuns intr-o rafinarie din Alaska, administrata de iezuiti.
Ca in filmele SF, sursa i-ar fi vorbit gazetarului italian chiar despre o intalnire de gradul III cu o delegatie extraterestra, petrecuta la Baza Aeriana Muroc, in februarie 1954, la care ar fi participat presedintele
american Eisenhower si James Francisc Mc Intyre, episcopul de Los Angeles. Ulterior, Mc Intyre s-ar fi intalnit cu Papa Pius al XII-lea, caruia i-ar fi raportat situatia.
Asa se face ca, in perioada respectiva, acest episcop impreuna cu episcopul de Detroit, Edward Mooney, ar fi devenit principalii coordonatori ai informatiilor dintre SUA si Vatican! Mai mult, intalniri
de gradul III ar fi avut loc, de doua ori, chiar la Vatican, mai precis, in gradinile de langa Academia Papala de Stiinte, in prezenta Papei Pius al XII-lea, iar toata operatiunea, numita «
Secretum Omega », ar fi avut cel mai inalt grad de confidentialitate, comparabil cu « secretul Cosmic » al NATO !
Planeta Crucii, Potopul lui Noe si cataclismul climatic din 2012

Mister? Adevar? Fantezie? Cine poate sti? Cine poate spune cu certitudine? Dincolo de afirmatiile halucinante ale lui Cristoforo Barbato, informatiile privind existenta planetei X si consecintele apropierii ei de Terra par mult mai credibile.
Daca majoritatea enciclopediilor actuale vorbesc doar despre existenta teoretica a acestei misterioase planete, ea este cunoscuta, sub diferite denumiri, inca din antichitate: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hercolubus, Planeta Zeilor, Planeta Imparatiei, Planeta Crucii, Planeta Rosie etc.
De anul trecut, ea are si o denumire oficiala, Eris, in urma hotararii Uniunii Astronomice Internationale de la Praga, din august 2006.
Conform informatiilor puse la dispozitie de dr. Cristian Negureanu, planeta Eris a fost observata la 21 octombrie 2003, cu un telescop de pe Muntele Palomar, din California, fiind identificata de Michael E. Browwn, Chad Trujillo si David L. Rabinovitz la 5 ianuarie 2005.
Aceasta planeta s-ar apropia la un interval de 3.600 de ani de Pamant, generand semnificative schimbari ale climei.
Ajungerea ei in preajma Terrei acum 7.200 de ani, spre exemplu, ar fi produs « Potopul lui Noe », iar acum 3.600 de ani, in timpul Exodului evreilor din Egipt, mari cataclisme.
Actuala apropiere ar avea drept consecinte topirea ghetarilor intr-un ritm accentuat, activarea vulcanilor, intensificarea activitatii seismice, producera unor cumplite uragane, maree imense, inversarea polilor etc. Apropierea maxima de Pamant s-ar produce in perioada 2010-2012.
Urmarile prezentei acestei planete in sistemul nostru solar sunt mentionate de numeroase institutii si reviste stiintifice de prestigiu din lume. Ele se refera la incalzirea lunii Triton a planetei Neptun, precum si incalzirea planetelor Pluto, Saturn si Marte, eruptia vulcanica al satelitului Io al lui Jupiter etc.
Sora Lucia, Vaticanul si cele trei secrete oficiale de la Fatima
Sora Lucia a scris patru memorii in care povesteste ceea ce s-a intamplat la Fatima. In continuare, va prezentam cele trei secrete oficiale, recunoscute de Vatican, asa cum au fost ele transmise de Sfanta Fecioara. In esenta, primul secret este o viziune a iadului, cu trimitere directa la cea de-a doua conflagratie mondiala.
Al doilea se refera la ateizarea Rusiei si la consecintele dezastruoase ale acestei politici asupra omenirii si propriului sau popor, iar cel de-al treilea se refera la atentatul impotriva Papei Ioan Paul al II-lea :
«Ati vazut Iadul unde cad sufletele sarmanilor pacatosi. Pentru a le salva, Dumnezeu vrea sa stabileasca in lume devotiunea la inima mea neprihanita… Razboiul este pe punctul de a se sfarsi, dar daca nu vor inceta sa-L supere pe Dumnezeu, in timpul pontificatului lui Pius al XI-lea, va incepe un altul…»
«… Voi veni sa cer consfintirea Rusiei la inima mea neprihanita si impartasania reparatoare in primele sambete. Daca vor accepta cererile mele, Rusia se va converti si vor avea pace. Daca nu, va raspandi erorile sale in lume, promovand razboaie si persecutii impotriva Bisericii…»
«Si am vazut intr-o lumina imensa care este Dumnezeu…un episcop imbracat in alb… Alti episcopi, preoti, persoane consacrate urcau pe un munte abrupt… Sfantul Parinte… ajuns in varful muntelui, prosternat in genunchi la picioarele marii cruci, el a fost ucis de un grup de soldati care au tras asupra lui cu focuri de arma si cu sageti…»

surse: AntidotulReiki-angelesColecționarul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte