Acțiune de caritate „Cartea – element al sufletului unui copil”. Colectare de literatură în scuarul Catedralei, 6 aprile 2013.

Home  >>  Marin Bodrug  >>  Acțiune de caritate „Cartea – element al sufletului unui copil”. Colectare de literatură în scuarul Catedralei, 6 aprile 2013.

Acțiune de caritate „Cartea – element al sufletului unui copil”. Colectare de literatură în scuarul Catedralei, 6 aprile 2013.

29
mart.,2013

0

Acțiune de caritate

În cadrul acestei acţiuni va avea loc colectarea cărţilor pentru casele de copii din orașul Ciadîr-Lunga și Țarigrad. Campania respectivă a fost iniţiată de către un grup de tineri, care include atât studenţi, precum şi reprezentanţi ai sectorului public şi privat.

Evenimentul are ca scop promovarea ideii de ajutor reciproc şi caritate în societatea din Republica Moldova. În opinia iniţiatorului acţiunii Irina Roitman, „una dintre problemele majore în casele de copii, reprezintă lipsa literaturii artistice, manualelor, ceea ce este foarte important, deoarece anume în timpul copilării se formează viitorul potenţial al copilului.” Irina, împreună cu echipa sa ( Asociația Obștească Phoenix) este convinsă că această problemă poate fi rezolvată doar cu eforturi comune.

Pe data de 6 aprilie 2012. orele 10,00 – 16,00, vă așteptăm pe toți doritori de  a contribui cu literatură, la cortul nostru care v-a fi amplasat în centrul or. Chișinău, scuarul Catedralei.

Vină și ne susține!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte