Acțiunea de Caritate: „Cartea – parte a sufletului copilului”

Home  >>  Marin Bodrug  >>  Acțiunea de Caritate: „Cartea – parte a sufletului copilului”

Acțiunea de Caritate: „Cartea – parte a sufletului copilului”

27
mart.,2013

2

Pe data de 4 martie a fost lansată o acţiune de caritate  „Cartea – parte al sufletului copilului”.

Cartea - element al sufletului copilului.În cadrul acestei acţiuni va avea loc colectarea cărţilor pentru casele de copii din orașul Ciadîr-Lunga și Țarigrad. Campania respectivă a fost iniţiată de către un grup de tineri, care include atât studenţi, precum şi reprezentanţi ai sectorului public şi privat.

Evenimentul are ca scop promovarea ideii de ajutor reciproc şi caritate în societatea din Republica Moldova. În opinia iniţiatorului acţiunii Irina Roitman, „una dintre problemele majore în casele de copii, reprezintă lipsa literaturii artistice, manualelor, ceea ce este foarte important, deoarece anume în timpul copilării se formează viitorul potenţial al copilului.” Irina, împreună cu echipa sa ( Asociația Obștească Phoenix) este convinsă că această problemă poate fi rezolvată doar cu eforturi comune.

ONG „Phoenix”

ONG „Phoenix”

La moment în realizarea acestui proiect sunt deja implicaţi tineri, precum şi un şir de organizaţii nonguvernamentale. “Grupul nostru de iniţiativă va solicita contribuţia tuturor persoanelor cu renume din societate la această acţiune prin donarea cărţilor. Vom face tot posibilul pentru ca actele de caritate să devină o normă în societatea noastră, dar nu o excepţie” – a menționat Irina.

Luni – Vineri, 10.00 – 19.00, Sambata – pana la 14.00, Stefan cel Mare 69 oficiu 1

(oficiul Agenției de turism – Rakurs Tour , între Moldcell Café si Curtea de Conturi)

Mai multe detalii găsiți în grupul nostru creat pe rețeaua de socializare facebook: Acţiune de caritate „Cartea – parte al sufletului copilului”.

2 Comments so far:

  1. ileanaxperta spune:

    Salut aceasta initiativa educativa, extrem de folositoare si placuta. Felicitari tuturor celor care se implica in aceasta actiune.

  2. Bravo pentru această inițiativă nobilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte