Marșul Unirii Bălți !!!

Home  >>  Uncategorized  >>  Marșul Unirii Bălți !!!

Marșul Unirii Bălți !!!

23
iul.,2012

0

Anul 2012, este anul cînd se împlinesc 200 de ani de la raptul Basarabiei din trupul României, anul care a pecetluit pentru totdeauna soarta Basarabiei. Anul acesta, platforma civică Acțiunea 2012, organizează o serie de manifestații pe întregul teritoriul al Republicii Moldova pentru promovarea adevărului istoric, adevărul despre identitatea noastră românească.

Ieri, 22 iulie, la Cahul, a fost organizat un marș al identității noastre românești. Persoanele participante au cerut Unirea Basarabiei la patria mamă România. Acolo a fost și a doua confruntare cu gîndacii lui Garbuz și Liga sfeclelor Ruse,( prima a fost la 25 martie 2012 în Chișinău, în pragul sărbătorii Unirii Basarabia cu România, la 1918 s-a unit )

Tinerii unioniști s-au comportat pașnic, însă în ei s-au aruncat cu ouă și cuvinte murdare,l lucru ce dă dovadă de nivelul lor de cultură și cunoștințe de istorie, nemaivorbind de nerușinarea lor de coloniști, mai pe scurt „cuibar de curve comuniste”!!!

Atenție!!!……Pe 5 august, ora 15:00, noi, românii din Basarabia vor ieși din nou în stradă, de această dată în mun. Bălți, str. Independenței nr. 52. Cu această ocazie vrea să mulțumesc Platformei civice Acțiunea 2012 pentru organizarea acestor marșuri, în special lui George Simion, și să-i invit pe toate persoanele la acest marș, pentru a le tăia din pofta de manifestare a rusofililor din Bălți și pentru a le dovedi comuniștilor bălțeni cît și celorlați că identitatea și istoria nu se calcă în picioare și sîngele apă nu se face. Români și Punctum!!!

Aici promo video:

Dacă vă interesează și manifestarea noastră de dată trecută de la Bălți, organizată de Acțiunea 2012 și cu ajutorul nemijlocit al scumpei noastre colegă Irina Guțu, o puteți vedea aici:

Aici detalii privind transportul:
Pentru cei care doresc să participe la aceste acțiuni, se organizează transport din Chişinău și București pentru ambele marșuri.
– CHIȘINĂU: Plecare la ora 07.30 / preț: 50 de MDL / Detalii la telefon 069547404 (Claudia)
– BUCUREȘTI: Plecare la 05.30 / preț: 50 de RON / Detalii la telefon 0722585679 (Radu)

Ca la final fraza mea iubită: „Să ne pupe-n cur comuniștii și pe dînșii trenul” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte