Oficial „Secera și ciocanul” la gunoiul politic!!!!

Home  >>  Uncategorized  >>  Oficial „Secera și ciocanul” la gunoiul politic!!!!

Oficial „Secera și ciocanul” la gunoiul politic!!!!

12
iul.,2012

0

      Joi, 12.07.2012 vă rămâne în istorie ca ziua cînd (în sfîrșit) în Republica Moldova, au fost condamnat regimul totalitar comunist. Iar „secera și ciocanul” – simbolurile ideologiei comuniste au fost scoase în afara legii printr-un  proiect de hotărâre, votat cu 53 voturi pro de către  Parlamentul Republicii Moldova, format din 101 deputați.

 Prin această lege noi, cetățenii de bună credință, avem de cîștigat :

    1.  s-a pus bazele desființării PCRM-ului, formațiune care „cumpăra” voturile moșnegilor și babelor, rușilor, ucrainenilor, găgăuzi și bulgari, cît și la o parte din cetățeni ce s-au lăsat manipulați că „în comunism pîinea e mai ieftină”, etc.

    2.  „secera și ciocanul”  vor fi înlocuite cu cu „roată de trolebus” și „самокат” – reclamă viitoarei fabrici de asamblare a trolebuselor în Chișinău.

    3.   PCRM vor anina pe drapelul formațiunii o roată, la fel ca la rromi.

    4.   În cel mai rău caz, în loc de „secera și ciocanul” vor pune chipul lui Vlad Voronin sau al „Hitlerașului” (Mușuc).

   Mai departe vă propun să luați o bere, bucurîndu-vă și citind proiectul de hotărâre referitor la aprecierea istorică și politico-juridică a regimului totalitar comunist din Republica Moldova. El prevede „condamnarea regimului totalitar comunist din Republiac Sovietică Socialistă Moldovenească implicat în comiterea crimelor împotriva umanității, precum și acțiunile tuturor persoanelor care au contribuit la comiterea acestor crime.Acest proiect de lege interzice utilizarea pe teritoriul Republicii Moldova în scopuri politice a simbolurilor regimului totalitar comunist ( secera și ciocanul) și promovarea ideologiilor totalitare.

Proiectul de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte