New World Order sau Noua Ordine Mondială

Home  >>  Uncategorized  >>  New World Order sau Noua Ordine Mondială

New World Order sau Noua Ordine Mondială

10
iul.,2012

1

Noua Ordine Mondială

Sintagma „Noua Ordine Mondială” apare pentru prima dată în 1972, în lucrările lui Roberth Welch, fondatorul Societății secrete John Birch, pentru a descrie faptul că politicienii, nu sunt decît niște marionete sau poate participanți din propria voință la o conspirație general privind formarea unui stat global polițienesc în care libertatea individual, religia și proprietatea privată aveau să fie abolite.

 Conduc masonii lumea?

Există suficiente argumente care să susțină că Francmasoneria ar fi o organizație secretă, ocultă, malefică, o conspirație mondială ce acționează din „umbră” urmărind să manipuleze oamenii si sa instaureze o asa-zisa „Noua Ordine Mondiala”, prin care sa domine. Un alt argument este ca, Comisia Trilaterală, constituită în 1973, și așa zis grupul Bilderberg, format din bancheri internationali, magnați, industriași, academicieni și oameni politici, care au aderat la masonerie, au ca și scop: de a manipula guvernele și economiile tuturor națiunilor astfel încît acestea să servească interesele corporațiilor și băncilor multinaționale și de a implementa teoria „sclavie fara lanțuri”.

Aceasta „Noua Ordine Mondială”, e o lume în care cetățenii sunt chiriași, costul vieții lor întotdeauna depășește veniturile, o lume în care încercările de scăpare sunt observate electronic și numărate economic. Cum observa Gary Edwards, președintele Centrului Resurselor Etice (din S.U.A), avem o „societate care de multe ori sărbătorește necinstea”. El explică: „Facem eroi din ticaloși, din politicieni corupți, din oameni de afaceri care fură guvernul și scapă cu fața curată”.

Termenul de Noua Ordine a fost utilizat recent de către G. H. W. Bush, Papa Ioan Paul al II-lea și numeroase alte figuri politice cu privire la organizarea unui sistem global unde toate aspectele sunt controlate de către un singur guvern. Ei afrimă că scopul lor este de a „atinge aspirațiile universale ale umanității„. Pentru ei Noua Ordine înseamnă o nouă epocă al prosperității economice, armoniei sociale și a posibilei păci universale. În 1991, Pat Robertson, fondatorul CBN (Christian Broadcasting Network) a scris că „majoritatea americanilor par a fi surprinși de a afla că ideea despre Noua Ordine Mondială și utilizarea termenului nu este deloc nouă pentru sute de intelectuali, profesori universitari și profesionali în afacerile publice din această țară. Departamente întregi și specializări au fost construite în baza premisei de a planifica „scenarii de viitoar alternativ„ pentru lume și militînd pentru eliminarea sistemului curent de state autonome în schimbul unui sistem bazat pe un singur guvern global.„

Aceasta este o conspirației globală orchestrată de un grup extrem de puternic și influient format din indivizi genetic apropiați (cel puțin la vîrful ierarhiei), care include oamenii cei mai puternici oameni ai lumii, politicienii de top, elita corporativă de asemenea membrii așa numite Nobilimei Negre al Europei (condusă de coroana engeleză) a cărei scop este de a creea Un Singur Guvern ai Lumii (fascist). Scopul lor este de a obține controlul complet și total asupra tuturor ființelor umane pe acestă planetă și de a reduce într-un mod dramatic populația lumii pînă la cîteva miliarde de oameni.

Majoritatea oamenilor reacționează cu scepticism și neîcredere cînd este vorba despre cospirație globală, neconștiitezînd că au suferit o „spălare de creier„ pentru ca să reacționeze anume așa, influiențați de mass media și alte instituții care au fost create de cître „mama„ tuturor organizațiilor ce au drept scop dobîndrea cotrolului asupa mințior umane: Institutul Tavistok de Relații Umane din Londra. Fritz Springmeir spune că majoritatea oamenilor sunt împărțiți după răspunsuri specifice- „cadre„-care fac scurt circuit criticii raționale cînd aceasta procesează anumite topici senzitive. „Cadre„ spune Springmeir, în termenii CIA desemnează tipul condiționat de răspuns care sfîrșește gîndirea persoanei și dezbaterele pe o anumită temă specifică. De exemplu, menționarea cuvîntului „conspirație„ deseori solicită un răspuns „cadru„ din partea multor persoane.(Controlul mintal este o problemă mult mai mare decît majoritatea oemnilor își imaginează. Conform lui Cisco Wheeler, fost programator al controlului mintal al iluminaților, există 10 milioane de oameni care au fost programați ca sclavi controlați mental prin intermediul programelor MC (trauma-bazate) ce purtau denumirea de Monarch și MK Ultra. Programele contemporane(non-traumatice), precum Montauk Project, continuă să infiltreze indivizi ce au suportat astfel de „spălări de creier„ în cadrul societăților contemporane.

Obiectivele Noii Ordini Mondiale

Există trei mari obiective stipulate de Noua Ordine Mondială a Iluminaților. Un singur guvern global cu elita controlînd toate pozițiile puterii, un sistem economic global cu o singură valută electronică și în al treilea rînd o religie unică.

Noua economie globală va fi o sinteză dintre capitalism și comunism. „din punctul de vedere a Iluminiștilor, capitalismul dă prea multă putere clasei de mijloc, chiar și oamenilor mici. Comunismul oferă prea multă putere birocrației și politicienilor. Fascismul este cel mai bun sistem deaorece el deleagă puterea elitei priveligiate. Astfel, noi trebuie să avem, din perspectiva conspiraționiștilor, cel mai bune din cele duoă lumi: comunism și capitalism. Noi trebuie să avem Noua Ordine Mondială fascistă”

Politicile Noii Ordini Mondiale pentru cetățeni:

  • Eliminarea guvernelor naționale și suveranității naționale;
  • Eliminarea creștinității tradiționale;
  • Eliminarea dreptului de a purta arme;
  • Eliminarea proprietății private;
  • Lume guvernată de către elită;
  • Reducerea populației la 500 milioane.

Cum am menționat deja, teoreticienii conspirației, menționează că Noua Ordine este planul de  lungă durată a mai multor organizații secrete, multe din ele fiind interlegate și deseori frecventate de aceleași persoane. În cele ce urmează vom face o scurtă analiză a acelor soc ietăți care promovează schimbarea globală.

One Comment so far:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte