Comisia Trilaterală.

Home  >>  Geopolitică  >>  Comisia Trilaterală.

Comisia Trilaterală.

10
iul.,2012

0
Comisia Trilaterală

Comisia Trilaterală

Comisia trilaterală a fost fondată în 1973 de către David Rockfeller și Zbignew Brzezinski. Are filiale în New York, Paris și Tokyo. Se spune că a fost fondată în baza taxelor de intrare a unor astfel de magnați precum Ford, Lilly Endowment, Rockfeller Brothers Fund, German Marshall Fund, și corporații precum Time, Bechtel, Exxon, General Motors, Wells-Fargo, etc.

„Comisia Trilaterală a fost înființată formal în 1973 și a constat din lideri ai afacerilor, băncilor, guverne și mas media din America de Nord, Europa de Vest și Japonia” scrie James Perloff. „David Rockfeller a fost membrul fondator, iar Z. Brzezinski directorul fondator al filialei nord americane, membrii căreia erau de asemenea activiști și ai CFR”, adaugă autorul. Cu aprobarea grupului Bilderberg și a CFR, Comisia Trilaterală și-a început organizarea în iulie 23-24, 1973 pe pămînturile din Pocantico Hills a lui D. Rockfeller.

Existența acestuia este un fapt demonstrat verificat de surse mediatice de vază precum Time Magazine, Wall Street Journal, U. S. News and World Report, Washington Post, de asemenea de o multitudine de cărți analitice precum Trilaterals Over Washigton, a profesorului  Antony Sutton și Patrick Wood, America’s Secret Establishment, de A. Sutton, The Shadows of Power, de către James Perloff ș.a.

În ceea ce privește procesele de consolidare a Noii Ordini Mondiale, Sutton și Wood comentează „ În 1974 Brzezinski a fost întrebat într-un interviu pentru un ziar din Brazilia, „Vega”: „Cum ați defini această nouă ordine mondială?”. Brzezinski a răspuns: „ Noi trebuie să schimbăm sistemul internațional într-un sistem global în care forțe noi, active și creative-recent descoperite- trebuie integrate. Acest sistem necesită includerea Japoniei, Braziliei, țărilor producătoare de petrol și chiar și URSS…”. Întrebat dacă Congresul va avea vreun rol mai important în acest nou sistem, Brzezinski declara: „ Realitatea timpurilor noastre demonstrează că o societate modern precum este SUA necesită o coordonare centralizată care nu poate fi constituită din 600 de oameni.” Altfel spus Noua Ordine Mondială va fi o consolidare a tărilor individuale într-un singur guvern, care va fi controlat de un grup mic de interni, care consideră că ei sunt aleși pentru a conduce lumea. Oricînd are loc o astfel de consolidare a puterii avm de a face cu Dictatură.

Ideologii acestor idei, printre care S. Huntington afirma „ Sistemul politic democratic nu mai are nici un scop. Conceptul de egalitate și individualism face problem autorităților. Mass media nu este suficient de obidiența elitei. Democrația trebuie să fie „balansată”. Autoritatea și puterea central trebuie mărite. Acești oameni spun că sunt gata să restricționeze drepturile noastre individuale și să centralizeze puterea. Nu ar trebui să existe astfel confuzii despre care sunt obiectivele acestui grup care a infiltrate aripa executivă a guvernării în din anii ’70. Ei ne spun în publicațiile lor exact ceea ce ei intenționează să facă. Ei construiesc o dictatură fascistă universală.

Cei 300 de membri sunt selectați din rîndurile bussinesmenilor internaționali, bancherilor, academicienilor, mass-media ș.a. Scopul comisiei este de a creea o relație de lungă durată dintre clasele conducătoare ale Americii de Nord, Europei de Vest și Japonia-de aici și numele de „trilaterală”- pentru a asigura interesele capitalismului vestic într-o lume instabilă.

Vorbind mai simplu trilateralismul spune:
1. oameni, guvernele, și economiile trebuie să servească necesităților băncilor și corporațiilor multinaționale;
2. controlul asupra resurselor economice definește puterea în politicile contemporane;
3. liderii democrațiilor capitaliste – sistemele unde controlul economic și profitul, astfel și puterea politică, rezidă în mîinile unei minorități-trebuie să reziste tendinței de transformare într-o democrație veritabilă.

Astfel, trilateralismul este o încercare a elitelor conducătoare de a administra democrația și dependența- atăt acasă cît și peste hotare.

Consiliului pentru Relații externe de 26 de ani, a descris grupul: „ a fost de o importanță deosebită în stabilizarea relațiilor dintre Europa și America în timpul războiului rece. A fost un instrument prin intermediul căruia au fost determinate noi structuri prin intermediul căruia elita a putut să-și extindă și să-și lărgească puterea. Comisia trilaterală este o variantă mai generală ai grupului Bilderberg….„

Nucleul organizației „grupul Bilderberg” este reprezentat de trei comitete, fiecare format din treisprezece membri. Acest comitet își are sediile în Elveția și hotărăște cine este invitat la conferința anuală și ce fel de politici și planuri vor fi discutate. Fiecare propunere sau plan care a fost discutat în cadrul conferințele anuale ale „grupului Bilderberg”

Comisia Trilaterală

Comisia Trilaterală

au fost puse în practică în perioade de maximum doi ani. „grupul Bilderberg” direcționează „războiul silențios„ (informațional) care a fost declanșat pentru a instaura Noua Ordine Mondială.

Cu părere de rău, pare că grupul Bilderberg a depășit pornirile sale idealiste de a organiza cît mai eficient lumea și s-a transformat într-un guver din umbră care decide în secret anual cum trebuie realizate planurile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte