Bacalaureatul

Home  >>  Moldova - ţara minunilor  >>  Bacalaureatul

Bacalaureatul

15
iun.,2012

3

BAC 2012 devine un subiect tot mai controversat. După ce la primele două examene au fost surprinși profesor mituiți ce ajutau elevii în procesul de copiere, elevi ce au făcut fotografii cu tot cu buletinul, unde se vede clar numele și familia elevului, și testele propriu-zise   postate pe sitte-uri de socializare, etc.
După aceste evenimente, Ministerul Educației al Republicii Moldova, în persoana domnul ministru Șlehtițchi, a promis măsuri de securitate sporite pentru că la următoarele 2 examene de BAC să nu se poată copia, și iata rezultatul:http://www.protv.md/stiri/social/foto-nu-s-au-invatat-minte-au-ignorat-apelurile-cccec-si-au-postat.html

Concluzie: oare avem persoane incopetente la conducerea instituțiilor abilitate sau generația în creștere i s-au creat demult aptitudini și premise pentru că mai ușor e să copii de pe un chat sau sitte de socializare decît să însurești timp de 3 ore……

Aici galerie foto care am găsit-o pe unul din sitte-uri de socializare după jumate de oră de la începerea examenului:

Si aici la Geografie – http://m.protv.md/stiri/social/istoria-se-repeta-testele-si-raspunsurile-la-examenul-de-bac-din.html …….

3 Comments so far:

  1. Ana spune:

    Am impresia că în curând se va propune câte un supraveghetor pentru fiecare elev care susține BAC-ul!!!! Site-urile de socializare acaparează tot mai mult și mai mult timpul elevilor (și nu numai!), lăsându-le acestora clipe numărate, ce pot servi mai mult pentru a inventa metode de copiere și de realizarea acestora decât pentru a învăța!!!

  2. Da, mare diverență dintre BAC și examenul de mestecarea lăturilor în viitorul apropiat nu se va simți 😀

  3. Cum dorim specialiști capabili dacă copiatul în țara aceasta e la cel mai înalt nivel?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte